Бомбаджията Джамбазки Заплаши Майките: Да ви Млатя, да ви Съборя палатките или да ви Запаля?! (С ВИДЕО)

Няколко жени от „Системата ни убива“ тази сутрин получихме заплашителни SMS-и, за които с голяма доза вероятност можем да предположим, че са от пияния Ангел Джамбазки. В тях евродепутатът от ВМРО ни е написал следното: Да ви млатя, да ви съборя палатките или да ви запаля? Или да дойда пред вас с един по-агресивен и мургав за цвят?!“. Подали сме сигнал за тази откровена заплаха до МВР, прокуратурата и парламента. Знаем кой ни е изпратил тези съобщения, но искаме органите да го установят по категоричен начин. Това е Ангел Джамбазки. Ако никоя от итституциите в България не реагира, ще сезираме европейските такива.

Това заяви днес Вера Иванова от „Системата ни убива“. Ето какво още разказа тя за вчерашната брутална атака на хора от МВР срещу протестиращите:

Снощи, след митинга пред Президентството протестът ни се насочи към централата на ВМРО, където започнахме да скандираме „Оставка“, тъй като партията е коалиционен партньор на Борисов в управлението. Целия 4-ти етаж на сградата го държат псевдо-воеводите.  Минути след това от един от прозорците на 4-тия етаж мъж насочи маркуч от противопожарен кран върху протестиращите, сред които имаше и малки деца и инвалиди, и започна да пръска хората. След като измокриха протестиращите до кости, последва канонада от бомби, но не пиратки, а много силни. Една от тях дори падна върху каската на полицай. След това върху нас полетяха и запалени факли и димки. Всичко това продължи около 40 минути. През това време тежковъоръжената полиция стоеше безучастна. Единствената реакция на полицаите беше да избутат част от протестиращите и да арестуват една жена без лична карта. Оставиха онези отгоре да ни обстрелват и да вилнеят. А те, по всичко личеше, че се забавляват здраво с гаврата, на която подлагат хората.

ДЖАМБАЗКИ В ДЕЙСТВИЕ С МАРКУЧ В РЪКА

Останахме до късно през нощта. Никой от тези, които хвърляха бомби по главите на хората не бе арестуван. Срещу хората на ВМРО, които видяхме да мятат отгоре, не последваха никакви действия. Нито се опитаха да ги спрат, нито ги изведоха, нито ги арестуваха. Нищо!

На кадрите, заснети от протестиращи, се вижда ясно Ангел Джамбазки, в мига, в който хвърля бомба. На друга снимка пък е запечатан хвърлящия факла Христо Иванов – секретар на Джамбазки в Европейския парламент.

Вера Иванова от „Системата ни убива“

Смятаме, че високите постове, които тези двамата заемат, са причина да не последват полицейски действия срещу тях, завърши разказа си за вчерашната драматична нощ Вера Иванова. Skandalno.net

Пею Благов, Skandalno.net

Джамбазки с опит за убийство на протестиращи българи! ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/vZ7MqXt-Mqo

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  1. КАКВИ ПАТРИОТЕ БЕ НАРОДЕ ТЕЗИ СА ЯЗВАТА НА БЪЛГАРИЯ А ВИЕ ИМ ДАВАТЕ ВЛАСТ КАТО ГЛАСУВАТЕ ЗА ТЯХ.ТОЗИ АЛКОХОЛИК С ОЧИЛАТА.МАЛКО ИМ Е БИЛО УЗАКОНИЯВАНЕТО НА ТЕРОРИСТИ С .БГ.ПАСПОРТИ А СЕГА И ТОВА.НЕ ЧАКАИТЕ ПОДКРЕПА ОТ ПОЛИЦИЯТА А САМИЯТ НАРОД МОЖЕ ДА ГИ ИЗХВЪРЛИ ОТ ВЛАСТА .КАТО НИКОГА НЕ ГЛАСУВА ЗА ТЕЗИ ИЗРОДИ.ДА ВИДИМ ТОГАВА ЩЕ СЕ ДЪРЖАТ ЛИ ТАКА С НАРОДА.ИЛИ ЩЕ ЗАПЕЯТ ДРУГА ПЕСЕН….

  2. Сезирайте прокуратурата – българска и европейска за опит за убийство на мирно протестиращи граждани от български евродепутат. Свържете се с български адвокати по защита правата на човека. Поискайте публично становище относно предоставяне сградата на обединените патриоти за атакуване на мирни граждани и след това сезирайте съда са партия, която е терористична, с цел да бъде обявена извън закона, защото подкрепя терористичните действия на своите членове. Имате толкова опции. Не стойте като жертвен агнец. Апелирайте за юридическа помощ чрез пресата, страница във фейсбук, ще се отзоват хора, има достойни българи. Сезирайте вътрешния министър за бездействието на органите на реда, които не са предприели мерки срещу опита да бъдете увредени. Желая успех

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.