Боко шпори с джипката из пущинаците, за да среща фенове с мислене отпреди 60 години!

България протестира. 70 % от хората откровено мразят хунтата ГЕРБ и искат незабавната оставка на Борисов и край на корумпираното му авторитарно управление. Европа подкрепи протестите и гласува безпрецедентно остра резолюция, в която осъди шайката и нейния банкянски главатар. Стотици авторитетни европейски медии излязоха с публикации, фокусирани върху бруталното неспазване на върховенството на закона в България. А после с изумление установиха, че малката балканска държава е абсолютен рекордьор в ЕС с първото си място в почти всички негативни класации по качество на живот в Европа.

Какво обаче прави през тези размирни 3 месеца Бойко Борисов. Той не даде нито един отговор на тежките обвинения срещу него у нас и в западните медии. Докато площадите и улиците на големите градове вряха и кипяха в революционен плам и се канеха да го разкъсат… той най-нагло стартира предизборната си кампания. От което стана кристално ясно какво го е посъветвала скъпо платената израелска пи-ар агенция, която го обслужва. Както и какво му шушнат на ушенце господарите му от евро-мафията ЕНП.

Ето какво: Посъветвали са го да се опита да повтори номера на Ердоган и Нетаняху, които спечелиха избори с подкрепата на най-изостаналите и маргинални слоеве от населението в техните държави. Там, където почти няма интернет. Там където хората са с поне 50 години назад в своето обществено развитие. Там, където местните феодали на ГЕРБ са хванали хората за гушите и са ги довели до състояние на крепостни селяни. Там, където времето е спряло.

Този номер се стреми да повтори сега Борисов и с него да каже на Европа: Вие може да не ми вярвате, ама моя народ ми вярва. Кой народ обаче?! Над 2000 станаха интелектуалците, които се подписаха в петицията за незабавната му оставка. Стигна се е до там, че дори един от най-яростните привърженици на Борисов – боксьорът Кубрат Пулев, вчера го заклейми и с презрение му каза, че е време да си ходи. Но така или иначе, такива са намеренията на този криминален престъпник. Дали ще успее? Само ако му позволим! Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. Тези жени, които са до джипката му, вечер мастурбират от радост че са го видяли.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.