БОЙКО, ВЗЕМИ ПРИМЕР ОТ БРЕНДО!

Всички си даваме сметка – Отечеството загива. Четирима архипрестъпници са виновни за унищожението на България отвътре – Луканов, Костов, Доган и Бойко Борисов. Не споменавам многобройните им аватари в политиката, олигархията и подземния свят. „Бандата на четиримата“ ( ако си спомняте живописната китайска терминология ) е на път да погребе България.

Сред изброените май само Банкята е етнически българин. Но никой не се съмнява, че престъпната организация Герб, освен дето е продала българската държава на колонизатора САЩ, от самото си създаване е и еничарски ятаган на ДПС. Герб е основният тумор, спрял жизнените процеси на българската нация. Герб трябва да бъде изрязан, както се кюртира колосален мехур с гной, докарал организма до състояние, несъвместимо с живота.

Хирургическото премахване на тумора Герб е по-лесно, отколкото си мислим. Няма защо да гоним поотделно всеки гербаджийски крадец и местен феодал – т.е. крилцата и перцата. Трябва да се неутрализира основният стожер, сътворил и държащ на плещите си – като кошмарен Атлант – цялата криминална камарила в страната.

Мафиотската структура Герб се крепи върху един единствен стълб – кръстника Бойко Борисов. Той е „майката“ на стършеловото гнездо, която непрекъснато снася яйцата и отглежда ларвите на престъплението у нас. ПП, ДБ и останалата партийна

сган се поражда в хранителната среда на Герб, а нейните лидерчета следват примера и похватите на Борисов. Има в историята на човечеството такива вампири, които изпълзяват от социалната тиня, добиват грандиозна власт, използвайки най-долните пороци на човешката природа и успяват в кратък срок да деморализират и унищожат страните, в които са се пръкнали. Такъв демон-лумпен, хвърлил черната си сянка върху България, е автокрадецът и наркотрофикант Бойко от Банкя.

Каменната му кратуна с мътен поглед на страхливец и хитро хилеща се уста, сипеща лъжи и оправдания, на които може да се върже само идиот, е символът на покварата на България. Някои мисирки се прехласват пред „харизмата му“. Може ли клоаката да бъде харизматична? Навярно само за фекалиите, плуващи в нея.     

Но този Кощей Безсмертний, този отровен паяк – като всички малокултурни и крайно себични субекти – поставяйки се в центъра на паяжината и дърпайки всички нишки – лиши шайката си от бъдещи лидери, които да го наследят. Тя и без това не може да съществува дълго – помиярските глутници се сбират само за да оглозгат жертвата, след което се пръскат и скриват в подземията. Престъпните организации нямат идейна доктрина, тяхна идеология е престъплението – и вождът им, бащицата. Ако бащицата бъде тикнат доживотно в затвора – шайката се разпада.

В името на България – за да се разпадне престъпната матрица Герб и държавата ни да възкръсне – бившият пандизчия Боко трябва начаса да бъде арестуван, осъден, експроприиран и повече да не си подава носа навън! Герб, който в момента ни изглежда гранитен бастион, ще рухне като пясъчен замък, веднага щом Борисов потъне в мрака на килията. Не да „подава оставка“ като „почетния председател“ Доган, който продължава да коли и беси в своя султанат, а да се превърне в безименен затворник с номер на рубашката, който чука камъни, за да яде пандизчийския хляб.

Сн: Евелин Банев – Брендо минути преди да се предаде

Аз призовавам Бойко Борисов, известен още като Банкята, Тиквата, Винету, Буци и т.н. да последва заразителния пример на събрата си Брендо и да се яви в ареста с чифт чисто бельо и четка за зъби. Не да дири ортаци за нова сглобка, не да пищи, че някой заплашва живота му, не да украсява покрива на милиардерския си дворец със снайперисти. Те няма да го опазят, ако някой наистина е решил да си разчисти сметките с него. А такъв със сигурност ще се намери, ако бащицата на чудовището Герб, продължава разкрачен да седи на трона си.

Бойко, разбери, че единственият печеливш ход – и за теб и за България – е тутакси да се пръждосаш.

Не в САЩ, не на Сейшелите – а в Централния Софийски.

Автор: Милена Върбанова

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

28 коментара

  1. Е такъв материал, такъв кураж, такава изчерпателност не съм срещал в никоя медия, никога досега. И аз си позволявам да пиша критични бележки за Борисов без грам омраза, но този материал ме остави със зяпнала уста. Такива критики заслужават много от нашите политически престъпници с много по нисък ранг и по-къса дейност. Колониалната ни зависимост стана скандална.

  2. Пр Макрон му е предложил съветник в Чуждестранния легион Украйна, с франка е на ти, и приел с благодарност

  3. Утре сутрин, сънен и бледен, с трепереща походка, го чакайте там, иде! Красиво, в битието ни сиво, но това ще е по-голямо чудо от Второто пришествие и е силно оптимистично. По-добре обаче да чакаме войната, която ще реши всички въпроси и всички проблеми.

    • Така е войната подейства изключително пречистващо и обедини руснаците.
      Водя си бележки – как се поумнява при война, катаклизми и глад.
      Надявам се и по нашите географски ширини да действа по този начин.

  4. Браво на истинската и смела жена Милена, за пъстрите и режещи като остър нож слова, които са цветущи като палитрата на някой ренесансов художник. Това непрокоп
    сано уродливо копеле-говедо, което се е пръкнало на този свят благодарение на другото похотливо копеле Тодор Живков. Този педофил усилено работи за господарите си за унищожение на милата ни родина. Ще дойде време, такива като него изверги,убийци,касапи, колаборационисти, предатели и пирати, които извършиха невиждан досега геноцид върху българския народа, ще бъдат бесени по стълбовете и дървета.Този сатанист преди четири години плашише българите, че няма да стигнат чувалите, от страшната,невиждана и неоткрита досега болест-Sars-Cov2.

  5. Не го исках мила ми Милена, не го и очаквах. Но като всяко неочаквано нещо – то,дявол да го вземе се случи. Не очаквах да пишеш по тема от която си безкрайно далеч – и по посока и по разстояние. Няма еднолична вина за настоящето на страната ни.Тезата – всички са виновни е също толкова погрешна. Като изключителен интелект, посочи на себе си не на нас, една държава в света в която да няма престъпност – при това организирана. Това явление е характерно за всички държави а Боко е само един – нали?!? Причините за съществуването на това социално явление са други и изобщо са непонятни за тебе – състояние на информираност, типично за много хора. Позволявам си този изказ, защото за нещастие професионално съм се сблъсквал с един от четворката. Ти можеш, ти си длъжна да го направиш. Намери и прочети малката , синя тетрадчица на Доган, преди още да има официално ДПС. Тогава ще разбереш колко далеч си от истината. След като прочетеш тетрадчицата,прочети и изказването му на кръглата маса в София направено само след един месец . През този месец той е бил – знае се къде. Но е тръгнал като един човек а се върна като друг. Не ни е виновен Боко. Какъв е отговора на въпроса след като ние го траем, защо и другите го траят? Имам предвид другите лидери. Защо той не поеме пътя на Виктор Орбан – все пак, Боко е професор, нали ! Темата е изключително сложна в теоретичен и практически план и да се сравнява Боко с много по-интелигетния от него Брендо е грешка. Познавам отблизо много от въпросните хора неправилно наричани „мутри“. Всички са изключително умни,безкрайно адаптивни и обикновенно нямат нищо общо с апашите и побойниците от улицата. Един очевиден пример – Черепчето. Той мутра ли е или не е ? Моята теза е, че той не е мутра, не е бил мутра и никога няма да бъде такъв. Той е един човек излъган от политиката , така както всички други. Пожелавам ти да надникнеш по-дълбоко в тази тема – тя не е интересна но е важна. Бъди здрава и не се сърди – пишем само това което мислим, нали!

    • Не Ви се сърдя ни най-малко.Но нали помните статията ми, в която заявих, че няма да гласувам? Нали помните колко неверни и наивни коментари се изписаха под нея? Е, сега Вие сте автор на подобен непремислен коментар. Но ми омръзна да обяснявам текстовете си. Ще кажа само, че Герб като вождистка партия без идеология и читави членове, ще се разпадне веднага, щом Мутрата влезе в затвора. А това е от рещаващо значение за страната ни.

  6. Българската политика стои на трикрако столче. На него най-много се застоя бб.
    На дясното краче е ДПС-партия която иска завръщането вличнието на Османската империя.
    На лявото краче е ДИНАСТИЯТА която иска да си завърне територията.
    На задното краче е онова посолство.
    Дългото задържане на това столче нанесе непроправими щети на Бг народа.
    На всички угаждаше само и само дае МП.Жалка кйартинка сме.

  7. Бойчето се е утвърдил като признат враг на четенето въобще.Как ще му мине през ума, че ако иска все пак да се поограмоти по въпросите с Ковид 19 трябва да надникне в някоя чужда медия, а там и за незнаещите чужди езици им решение. Той предпочита да се прегръща и снима с хиляди сънароднички, жадни за снимка с него, или тича между духовниците и ги купува с държавни пари за да получи благословията им. Та цялата му реакция и харченето на милиони за ваксините, които изхвърлихме е плод на неговото упорито невежество, което платиха всички. Този, който е помествал десетки статии, за дълго и старателно скритата истина за това световно зло вече издаде книга по въпроса, това е Мишел Шосудовски от Отава. Човекът за разлика от нашия мъдрец владее 14 -15 чужди езици и написа книгата „бетселър“ „Глобализацията на бедността“ И не е виновен Бойчето, даже ми е симпатичен.

  8. Каква оценка му дават в Русия на нашия селски хитрец. Виж в Свободная преса.При война с НАТО ще се наложи да ударим и България. И това само и единствено заради колониалния манталитет на правителството и на доста широк кръг от заклети евроатлантици, понятие, на което никой не е дал изчерпателен смисъл.Що се отнася до коментара на г-н Кънчев, разбира се, че не е само Борисов виновник за сегашното ни дередже, а толкова други, които свързват благополучието си с всякаква мръсотия.

    • Лошо говори за теб, че имаш нужда от руска преса, да ти предскаже светлото евроатлантическо бъдеще.
      Просто можеше да започнеш да ми биеш шамари, след което да следиш пресата, кога и дали аджеба ще ти отвъртя един прав :)
      Иванов, много по-лошо е ако Путин реши, че няма никакъв интерес към предателите в България и не ни удари.
      Това ще значи, че ни връща на високата порта и половината месни шебеци с потури ще получат ерекция.

    • Все си мислех да не пиша, ама ме дразните. И Бойко, и Костов, и Станишев, и Стоянов, и „Жабков“ и …са все виновни! Добре…но най-виновен е Горбачов!!! Той доведе новия по-голям брат! А той, вече беше избил 105 милиона индианци и има доста опит. Даде ни дънки, банани и демокрация, ние плеснахме с ръце и се прегърнахме. Назначи ни Вожд и…те тука сме сега…

  9. Пак се размечта народа и взе да му се привижда политически живот в България.
    Какви политики, какви политици, какви виновници, след като сме най-долнопробната колония в света.
    Тук всичко свързано с политиката и законите се налага отвън и дали колониалният вожд на тъпоъгълното туземно племе ще се казва бойко, бойка, или гинка нямат никакво значение.
    Имаме българска армия ли, българска полиция ли, български съд ли, български заводи ли, българска медицина ли, български училища ли ……..
    Дори негрите в Африка и по екзотичните острови го разбраха, но ние упорито твърдим, че антидържавата, който ни избива, краде, малтретира …… е обладана от зъл дух и палим свещи сам да избяга.
    Докато не се освести една критична маса от около 30% и не хване тоягите и да се пребори за свободата си има още много да чакаме.
    Вторият вариант е по традиция пак някой да ни освободи или зароби. Всякакви други размисли и страсти са си чисто и просто празнодумство.
    Много още мога да пиша по темата но ми се струва безсмислено, тъй като вярващите в една бутафория са мнозинство.

    • Ех, Чукачо, хардлайнер си ти…но толкова можеш! Но запомни – има мъже, които ще качат хладилник до петия етаж на гръб, но има и мъже, които ще платят да им качиш ти хладилника на петия етаж. Сам разбираш, че ти си от първите, нали?!

  10. Прав си братче,освобождавай натрупаната си отрицателна енергия, както правя и аз, друга полза наистина няма.Току що се връщам от паркове и градини, да им осигуря на калпазаните от блока пейки, където всяка вечер да нареждат меките си части.От години, никой не си мръдва задника да реши един смешно дребен въпрос.

  11. Госпожо Върбанова, службите имат по цели етажи с началници кравари.
    Всяко едно министерство има по цели отдели от „америка за България“, които дават наставления на башибозука за по-бързо и ефикасно провеждан геноцид над българите християни……
    Наистина ли смятате, че липсата на мутрюПръстовете ще реши проблема ни?

  12. А Вие какво предлагате, FuckEU – да лягаме и да мрем? Каквото и да напише някой, Вие сте контра. Ако трябва да си кажем истината, Вашият краен песимизъм и нихилизъм, са състоянието, до което окупаторът иска да ни докара. И той ще бъде радостен, че го е постигнал – поне във Вашия случай.

    • Не съм контра на никой.
      Фактите и истината не са нито негативни, нито са краен песимизъм, или нихилизъм.
      Благодаря за отговора и приятен ден.

    • Г-жо Върбанова, успокойте се и гледайте! Търпение! Морето е спокойно, Слънце грее, и на Изток, и на Запад всичко е наред. Война е…както винаги е било. И изведнъж, гърбът ви засърби, несъзнателно достигаш мястото и натискаш, да го почешеш. Циреят се пука и… Готово. Сам е узрял, защото преди не си го „лекувала“. Разбираш ли?

  13. Хейй, глупави и невежи овчици!
    Виждате ли къде е регистрирана България?
    Bulgaria Land Co LLC CIK#: 0001328041 (see all company filings)
    State location: MS
    В Америка е регистрирана.

  14. Блейте и си спете спокойно!
    Ако си дремете и блеете, в близкото бъдеще ще Ви конфискуват всичко, което притежавате! Не гледате ли, че РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ е частна фирма/корпорация регистрирана в Америка?
    И всички нейни уж държавни фирми са частни американски корпорации.

  15. Госпожо Върбанова, защо не пишете, че РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ е регистрирана като корпорация/фирма в Америка? И всички институции, които се представят за държавни, са американски корпорации.

  16. „Държавите са изброени като КОРПОРАЦИИ – това означава хората и тяхното имущество. Нашите свидетелства за раждане са акционни сертификати, които се търгуват на борсовите пазари. Време e да излезем от хипнотичното си състояние на невежество и споделим това с всички. Целият свят е поробен от тези, които управляват корпорациите – банковите елитни семейства. Само ние можем да спрем по-нататъшното верижно поробване – нашите деца нямат бъдеще – те са собственост на корпорациите и абсолютни роби на системата – точно като нас. Как смятате да обясните това на децата си?”.

  17. Уважаема Госпожо Върбанова,
    Безкрайно съжелявам за ефекта от моя коментар на Вашата статия. Коментарът ми единствено имаше дискусионно значение. Отново Ви се извинявам за оценъчната му част която е подчинена на стремежът към откровен разговор. Предлагам нещо просто. Облог. Моята теза е, че Боко няма да влезе в затвора а още по-малко доброволно и сам ( апропо , Брендо съвсем не е доброволец). Предвиждането ми е само за една година. Понеже Вие имате друго мнение предлагам облог. Загубилият – черпи! Бъдете здрава! Искренно Ви желая всичко най-добро.

  18. Бъдете спокоен, не се извинявайте, защото с нищо не сте ме засегнали. Бойко няма да влезе в затвора, разбира се. Просто циреят ще се пукне, както написа друг читател. И е много прав.

  19. Уважаема госпожо Върбанова,
    Дължа да направя още едно пояснение към моята реакция на Вашата статия. Аз съм прекарал повече от половин век сред престъпници. Напълнил съм Варненския затвор поне три пъти. Искал съм и съм получавал присъди, които днес не се произнасят. Всичко това ме направи силно конфликтен в темата „престъпност“ , проява на която характеротипия бе и моя глупав пост на Вашата статия. Наистина темата е ужасно сложна – днес няма общество или държава в света, където да няма престъпност. В Швейцария тя е банкова в Америка тя е криминална. Липсва теория, защо безспорното развитие на съвременното общество не заличава това социално поведение – предстъпността. Това се отнася и за България – тука безброй любители с претенции за тесни специалисти се занимават с този въпрос. Резултатът е виден за всички – молим се да не ни срещне дявола. Отстраняването на един лидер, не е решение на проблема – следващият обикновено е още по- лош. Няма да соча примери. Но Вие като изключително интелигентен човек нямате ли усещането, че моментното състояние на демокрацията в България, недопустимо много наподобява един вече отминал социален строй.И винаги – тогава и сега, начело има индивид, когото хората не обичат но който им налага своите разбирания за живота. Ползвам се от случая отново да поднеса своите извинения пред Вас и да заявя открито, че оставам Ваш читател. Т

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.