Божинов окончателно затвори страницата Николета

Николета бяснаНиколета Лозанова е затворена страница за мен и изобщо  не ме вълнува“, казал  Валери Божинов пред свои приятели, преди да замине за Белград.
Тези думи са поредното потвърждение на  решението  на футболиста да приключи окончателно връзката със своята съпруга и да се освободи от нея.

„Валери е буквално бесен, че Николета продължава фриволно и пред очите на приятелите им да се вижда със своя любовник, заради когото бракът им свърши , твърди  един от най-близките хора на Божинов.  Боли го най-много  за дъщеря им Никол, защото тя е вече  на три годинки и разбира всичко“.

Още масло в огъня налели и безкрайните капризи и претенциите на мургавелката какво иска  да получи при развода, като списъкът бил буквално безкраен и заплашвал да го остави гол като пушка. „Тя е много нагла и не й пука от нищо – добави приятелят на Божинов. – Възползва се от мекото му сърце и отстъпчивостта му, които са пословични.“

Въпреки хитрите опити на Лозанова да стопли отношенията с мъжа си, той не иска и да чува за нея, категорични са роднините му. Николета завъртя и поредната интрига, като започна да пуска във Фейсбук  техни стари снимки, които представя за нови. Това веднага предизвика  слухове, че двамата отново са се събрали, но Валери отсече – такова нещо няма!

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.