Биляна Гавазова ходи тайно на работа – варди си мястото от напористи мераклийки

Биляна АнтонЕкранната половинка на Антон Хекимян – Биляна Гавазова,  е тръгнала тайно на работа в Би Ти Ви,  въпреки че е в майчинство.

Макар че още не е прекъснала официално отпуската си  и си  гледа почти сама малкия син Александър , амбициозната дама поне  два пъти през седмицата  отскача до  телевизията, за да се потопи отново в атмосферата и да „загрее“  за екранното си завършване на екрана  през юни, когато отпуската й изтича. В началото на лятото тя отново  ще застане до Хекимян, с когото е свикнала да работи в тандем и  който води в момента сутрешния блок сам вече близо година.

Въпреки че всичко било уредено и шефовете я чакали да се върне  през юни, журналистката стояла на тръни да не би да настъпят промени на  работното й място и то  да изстине в последния момент.  Затова Биляна периодично отскачала до Би Ти Ви, за да опресни знанията и уменията си и да се запознае с  актуалните събитията в държавата… или по-точно интерпретацията им в телевизията.

Колеги шушукат зад гърба й и я наричат тайно „Госпожа Амбиция“. Те даже се басират помежду си, че като нищо ще се върне по-рано, само и само да седне на стола си преди някой да го е заел.

Биляна най-много се страхувала от напористата Генка Шикерова, която непрекъснато се катери по професионалната стълбица. Не по-малко притеснен бил и Антон Хекимян, който известно време води сутрешния блок с Шикерова и от голямата й уста не можеше да вземе думата. А гафовете в ефир започнаха да валят един след друг.
И Гавазова и Хекимян се поуспокоили, когато разбрали, че амбициозната  Генка Шикерова е направила трансфер в Нова тв.

ВИЖ ВИДЕОТО:
https://youtu.be/Uulx1I-xbpE

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.