Бареков призна за извънбрачния си син

Бареков голямаНиколай Бареков призна с гордо вдигната глава, че има извънбрачен син и той се казва Александър. Горд съм, че имам второ дете, заяви политикът и помоли да не се спекулира с такова хубаво нещо, като появата на бебе на бял свят.

Бареков каза още, че синът му е роден преди няколко дни, а майката е Мария Календерска. Раждането е станало във ВИП отделението на Правителствена болница и е запазена пълна секретност от медиите, които нееднократно засичаха Мария с него в различни тайни хотелчета в страната. Тогава Бареков яростно отричаше тя да му е любовница, твърдеше, че нямат нищо общо и просто се срещат по работа. Каква е тази работа лъсна съвсем ясно, когато бебето се появи в Правителствена болница, а блудният му баща го призна.

Красивата сървайвърка, а по-късно и служителка в тв7 оглави голяма организация на ББЦ и дали по партийна или служебна линия омота главата на лидера и се настани в леглото му. Деветмесечната бременност и връзката преди това показват, че двамата не са били само партийно близки, защото преди това Бареков изобщо нямаше амбиции да влиза в политиката.

Сега лидерът на ББЦ не обяснява думите си отпреди няколко седмици, че е верен на жена си и единственото семейство, което има, е тя. А единственото му дете е Николай, кръстен на него.

Не е ясно в момента съпругата на Бареков ще търпи ли това положение или ще поиска развод. Много от фирмите му се водят и на жена му и бизнесът им е общ, така че едва ли ще се разделят.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Тоя боклук като каже нещо ,виж откъде изгрява слънцето.Поредния мошеник на политическата сцена.Ще се върже ли някой на следващите избори???????

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.