Ахмед Доган: Използвам случая, за да се извиня пред целия български народ, пред цялото общество, че имаме отношение към създаването на това „политическо чудовище“!

“Специално дойдох, за да подкрепя тази смела и силна жена и нейния съпруг Джейхан. Тепърва ще се говори кой е създал това момче! ДПС няма основна роля в създаването на Делян Пеевски, но има роля в неговото утвърждаване! И аз използвам случая, за да се извиня пред целия български народ, пред цялото общество, че имаме отношение към създаването на това „политическо чудовище“!“. Това заяви почетният председател на ДПС Ахмед Доган по време на днешния протест срещу задържането на Джейхан Ибрямов.

ВИЖ ВИДЕО С ИЗКАЗВАНЕТО НА АХМЕД ДОГАН НА МИТИНГ В ТРИЪГЪЛНИКА НА ВЛАСТТА ТУК

„Давам клетва пред вас, че ще направя всичко възможно, това предизвикателство да се превърне в наша сила. Основната ни задача сега е да защитим демокрацията и държавността! Това ни е основната цел. Те са нарушени. Държавата е против нас, включително съдебната система, полиция и различни други органи на контрол. Ще направим всичко възможно да постигнем тази нормалност, която винаги сме искали. Бъдете живи и здрави, благодаря ви от сърце! Бъдете живи и здрави, силни и куражлии. Трябва да направим всичко възможно да преодолеем страха“, заяви Доган пред стотиците протестиращи.

Ахмед Доган присътва на протест в Триъгълника на властта пред бившия Партиен дом въпреки дъжда. Д-р Ахмед Доган застана рамо до рамо с Биршен Ибрямова, която обяви гладна стачка, след като съпругът ѝ Джейхан Ибрямов бе арестуван неправомерно.

Снимки: ДПС Пресцентър

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.