Атанас Запрянов: България изпрати на Украйна артилерийски оръжия

Военният министър Атанас Запрянов потвърди, че България е изпратила на Украйна самоходни артилерийски установки „Гвоздика“. Той уточни, че това е въоръжение с отпаднала необходимост, поради което не се налага за това предоставяне изрично ново решение на нашия парламент.

Министърът обясни, че за всяко оръжие и боеприпас предоставено на Киев, България ще бъде финансово компенсирана. Запрянов уточни, че в момента министерството му усилено работи по придобиване на нови 155-милиметрови самоходни гаубици, като за целта ще използваме Общата европейска инициатива, за да намалим разходите си по тяхното придобиване.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

10 коментара

  1. Всеки,който е предложил,който е наредил и който е изпълнил предателството и разхищението ще бъде съден съвсем скоро и ще бъде осъден на смърт от народен съд!

  2. Този е голям боклук и предател – личи му по тъпата лакейска мутра.

  3. Този плазмодий е същият като онова изпражнение- тагаренко. Всички управляващи са клика предатели. На този гьонсурат кой му е обещал финансиране?? „Приятелите“ от ФАЩ ли? Чакай от умрял писмо!! Сигурно е бил на посещение в посолството преди да „вземе“ това решение. Каквото и да давате, украйне е обречена и тогава къде ще ходите?? СЪД до дупка на всички, вкарващи ни в нова национална катастрофа. Всички от началото на прехода до сега.

  4. Министъра с отпаднала необходимост подобно и на Просвещанието посолството назначава, нам демокрация в евакуация и идеща война

  5. Наскоро ми попадна един видео клип, който много ясно показва американската и западно европейската система на образование.
    Клипът е пародия, но не се заблуждавайте – всичко това е точно така. Имам опит … за съжаление. За съжаление в западна Европа простащината е издигната в култ.
    За мене ще е удоволствие да покажа на нормалните Българи с това, което се опитват да ни наложат и което НЕ ТРЯБВА ДА ДОПУСКАМЕ.
    Бих се радвал да видя клипа. когато чета Вашият сайт.

    Моля, последвайте линка:

    https://www.youtube.com/watch?v=Zh3Yz3PiXZw

  6. Цялата тази шумотевица и хвалби колко оръжие сме изпратили в Украина е под диктат на посолствата. Целта е да уверим Русия, че не само не сме им никакви братя, а сме по долни и презрени и от украинските идиоти. Ние не можем с нищо да навредим на Русия, можем да съсипем само себе си. Това е целта на нашите СТРАТЕГИЧЕСКИ СЪЮЗНИЦИ“ с които трябва да сме в постоянна СИНЕГРИЯ, СПОРЕД рАДЕВ.

  7. Този урод продължава линията на националния ПРЕДАТЕЛ магаренко (магарев).
    Ще е удоволствие да ги видим един до друг увиснали на бесилката.

  8. Сънувате ли с Джонсън как се давите в кръв каза:

    Главчо и Тигана и други,изучени от съветския народ, как спите, изроди? Някой ден ще паднете от леглата си,защото много натежалата гузна съвест ще ги сгромоляса.От там нататък „спасението“е само в земното Чистилще-там завинги!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.