Апокалипсис: ЕС и Русия се Разпадат! САЩ пращат войски да бранят мира в Европа! Обръч на руската граница! Виж Тук:

войнаНемското правителство прие изненадващо  нов план за гражданска защита преди месец.

Това накара медиите да пророкуват, че страната се подготвя за война, а  авторитетната частна разузнавателна агенция „Стратфор“, която е близка до ЦРУ, веднага направи анализ на ситуацията и начерта апокалиптична картина.

Според експертите на агенцията,  през следващите 10 години  в Европа ще има недоволства и сблъсъци, ще се увеличи  национализмът и неговите прояви във всякакъв вид, особено във войнстващия. Ще се надигнат протести срещу чужденците, които работят в европейските страни и ще се иска връщане на статуквото – работа само за коренните жители, а не за „вносни“ работници.

Сепаратистките партии в ЕС ще стават все повече и ще ги подкрепят много хора, а в някои страни те ще вземат властта. Ще има нова мегасилна вълна на икономическа криза, която най-вероятно ще доведе до разпадането на ЕС.

И не само! Русия също ще се разпадне, прогнозират анализаторите. Те твърдят, че нямало никакви шансове страната да оцелее във вида, в който се намира сега и ще се разцепи на много автономни републики.

В същото време държави, които граничат с Русия, ще искат да си възстановят териториите, откъснати след Втората световна война и ще се породят множество конфликти. В битката ще се намесят Полша, Унгария и Румъния, а самите автономни републики от сегашната Руска федерация ще враждуват помежду си.

Путин ОбамаКремъл няма да е доволен и ще се опита със сила да запази статуквото.

Затова  на САЩ ще им се наложи да влязат в ролята на световен жандарм. Те трябва да изпратят много войски в граничещите с Русия държави и  да въведат ред и мир в безкрайните територии на разпадащата се Русия. Даже може да се наложи да изпратят армията си там, за да предотвратят ядрени атаки.

Тези прогнози на уважаваната агенция са нищо повече от американски мокри сънища с потракване на оръжия и беззъби заплахи за война срещу Мечката, смятат политици.

Досега американски войник не е стъпвал с „миротворна“ цел на руска земя.

Доколкото можем ние да се наемем с прогнози, няма как и да стъпи.

Това би означавало Трета световна война, но в нея победители няма да има.

Ясно е чии интереси защитава така нареченото проучване на частното ЦРУ – „Статфор“: На големите оръжейни магнати в САЩ, които трябва да палят конфликти, за да си продават оръжията.

Но един конфликт с Русия, макар и с цел уж да пазели янките мира там след фантасмагоричното й разцепване на малки държавици, би имал ужасни последствия. Най-вече за американските войници.

Анализът удобно служи на САЩ в сегашната ситуация, в която американски самолети летят над Черно море на ръба на въздушното пространство на Русия и го нарушават по няколко пъти на ден.

На янките много им се иска да пламне военен конфликт, и както винаги далеч от САЩ.

Само че Путин няма да го позволи.

И отсега е ясно, че „миротворците“ ще се превърнат в панически бягащи марионетки, използвани за кой ли път като пушечно месо от военната клика в САЩ. И ако оживеят, ще последват съдбата на ветераните от Виетнам.

А дрънкането на оръжия пред портите на Русия е опасно!

За целия свят!

Ще има ли кой да спре „миротворците“, че от техния „мир“ Сирия още пуши, а Европа се наводни от емигранти? Няма ли кой да тропне по масата в ООН?

Ще ни има ли изобщо на картата, след американския „мир“?

Става страшно, а само Русия е готова за отбрана.

Останалите сме на колене! Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

5 коментара

  1. 1944-та година, бях на 4 години, когато майка ми четеше библията и евангелието. Това което си спомням е, че първо ще се появи антихристът с белег на челото. Това е Горбачов. Той вече се появи. След това ще настъпят войни, бунтове, убийства глад и мизерия. Това е сегашното ежедневие. И най-накрая ще пада огън и жупел от небето. Явно става въпрос за 3-та Световна война.

  2. САМО КОРШУМ В ЧЕЛОТО НА ПОЖАРНИКАРЯ И РЕФЕРЕНДУМ ЗА ИЗЛИЗАНЕ НА БЪЛГАРИЯ ОТ НАТО Е СПАСЕНИЕТО НИ ОТ РОБСТВОТО В КОЕТО ЖИВЕЕМ

  3. РУСИЯ НИКОГА НЯМА ДА СЕ РАЗПАДНЕ ГОСПОД Я ПАЗИ ЗАЩОТО НИКОГА НИКОГО НЕ Е НАПАДАЛА

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.