Антон Хекимян отново зарязан

Антон ВасиленаАнтон Хекимян отново играе соло.

Водещият на сутрешния блок на Би Ти Ви се е разделил с приятелката си Василена Гръбчева  и от няколко седмици обикаля по светски купони  в компанията на колежките си от телевизията, а половинката му я няма.

Разклащането на отношенията между Хекимян и репортерката в предаването „Часът на Милен Цветков“ започна  още в началото на това лято, когато двамата се разделиха и не се чуваха и виждаха близо седмица по инициатива на Василена.

Мълвата говореше, че тя зарязала Хекимян, като му е съобщила вестта по телефона, че не желае да продължат връзката си, но каква е била  причината тогава, остана пълна тайна. Малко след наложената от репортерката забрана за виждане,  влюбените гълъбчета успяха набързо да изгладят разногласията си, прегърнаха се и заминаха на кратка романтична почивка на Южното Черноморие. Отстрани  изглеждаха по-щастливи отвсякога.

Техни приятели твърдят, че Гръбчева отново стои в основата и на повторната им и този път май окончателна раздяла. Василена  била прекалено свободолюбива и независима за разбиранията на далеч по-скромния от нея арменец и скандалите им в последно време били бурни и взели превес над любовта.

Той е свито и леко срамежливо, съвсем обикновено момче, със старомодни разбирания за любовта. Най-много иска  да създаде семейство, да се прибира в уютен дом  и скоро да има и деца. На нея обачей се вижда рано за това, живее й се, иска постоянно да излиза на купони, по дискотеки, децата и семейството са далечен мираж, а девизът й е живей за мига. Разногласията им по тези въпроси изнервят и двамата, та излиза по живот сама, той остава вкъщи и рано или късно сапуненият мехур, наречен тяхна любов, щеше да се пръсне, както и стана, коментират близки приятели на вече бившата светска двойка.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/FxttorWS3OA

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.