Анти-НАТОвската украинска Съпротива се активизира и в Европа – Партизани от „Опир“ ПАЛЯТ И ВЗРИВЯВАТ Оръжейни Заводи и конвои с боеприпаси в БЪЛГАРИЯ, Румъния и Полша

Склад на НАТО край София с боеприпаси за украинските нацисти изгоря на 15 авг., запалени бяха и оръжейни заводи и конвои с оръжия и муниции за Киев в Румъния и Полша

Сн: В Европа все по–често горят складове с оръжия, предназначени за прозападната киевска хунта

Склад на НАТО край българската столица София, натъпкан с боеприпаси и бойни дронове за киевските главорези изгоря. Роденият в украинският град Суми военен анализатор Юрий Подоляка публикува в своя телеграм канал снимки и видеа от изгорелия до основи склад и разкри, че инцидентът, който се е случил в нощта срещу 15 авг, 24 г. е умишлен палеж. „Акцията по взривяването на склада е дело на украинското партизанско движение „Съпротива“ („Опир“) , което действа на територията и на други европейски страни. То е противник на режима на Зеленски и на войната“, написа в профила си Подоляка.

Изгорелият склад се намира в село Кривина, което е в близост до софийското летище, а в хангарите освен огромно количество боеприпаси е имало и бойни дронове.

Големият пожар бил последван от мощна вторична детонация.

Складът бил строго охраняван от полицията, но въпреки това украинските партизани успели да го запалят.

В българските масмедии цари традиционно мълчание. Всяка информация за инцидента е строго цензурирана. Вместо това властта в София пусна няколко фалшиви съобщения за пожари на сухи треви в района… и нито дума за унищожени НАТО-вски складове, пълни с оръжие и боеприпаси за Въоръжените сили на Украйна, коментира Подоляка.

Подоляка пише, че през последните месеци са зачестили случаите на партизански атаки, в които граждани на Украйна, живеещи в Европа, унищожават подстанции, складове, работилници и други военни обекти, които имат пряко или непряко участие в предоставянето на военна помощ за Въоръжените сили на Украйна.

Членове на украинското партизанско движение „Съпротива“ („Опир“) в Европа разрушават складове с военно оборудване и боеприпаси, предназначени за киевския режим. За това съобщи на 20 август сайтът EurAsia Daily позовавайки се на Телеграм канала „Заварчици“, който публикува видеоматериали.

В Румъния тази нощ украинските партизани са подпалили и взривили склад на оръжейната компания „Евротекс“ в покрайнините на град Брашов.

Пожарът е започнал в складовете на компанията с безпилотни летателни апарати, оптически мерници, военно оборудване и медицински консумативи, подготвени за изпращане в Украйна, и се е разпространил на повече от 10 000 кв.м. Въпреки че в гасенето взеха участие 22 пожарни екипа, те не успяха да го загасят навреме заради силните детонации и заводът изгоря до основи.

В Полша украински бунтовници от съпротивителното движение нападнаха колона от камиони, пътуващи от военни складове към национална военновъздушна база в района на селата Александровица и Муравита.

В резултат на атаката най-малко три камиона, натоварени с контейнери с минометни снаряди, каски, бронежилетки и други боеприпаси, предназначени за изпращане в Украйна, бяха напълно изгорени. Пожарът бушува повече от 2 часа, а детонацията на боеприпасите се чува в съседните общини, пише изданието.

И в този случай пожарникарите не са успели да се включат в гасенето заради експлозиите. В резултат на действията на „Опир“ голямата пратка с военна помощ за ВСУ е напълно унищожена.

Втора подобна диверсионна акция се подготвя от украинците в България в близко бъдеще, твърдят авторите на ТК „Заварчици“.

Украинската анти-бандеровска съпротива е набрала скорост и вече нанася съвсем осезаеми щети, като участва все по-активно в партизански набези, разрушава подстанции, складове, работилници, логистични съоръжения и други военни и инфраструктурни обекти, които пряко или косвено оказват военна помощ на ВСУ.

Антинатовската съпротива е най-активна в Полша, Румъния и България, заключва изданието.

Преди няколко дни в независими от западната цензура сайтове по света се появи следната информация: „Партизани унищожиха логистичен склад на НАТО в България. Складът е бил използван за съхранение на безпилотни летателни апарати и боеприпаси за Украйна. Нападението оказа значително въздействие върху веригата за доставки на НАТО за Украйна. България има исторически връзки с Русия, като често гледа на руснаците като на „братя“. Унищожаването на големия военен склад в покрайнините на българската столица се случва на фона на продължаващото геополитическо напрежение покрай конфликта в Украйна, което се усеща осезаемо и в съседните страни от Източна Европа.“

Източник: Вижте публикацията на военния анализатор Юрий Подоляка в неговия телеграм канал. Там той е препубликувал и пост в телеграм канала „Заварчици“, съдържащ снимки и видеа от взривения оръжеен склад на 15 август в село Кривина в близост до летище „София“ – ВИЖ ТУК И ТУК

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

5 коментара

  1. Само така! Продължавайте в същия дух! Победата на Русия в борбата и срещу нацистите няма алтернатива!

  2. И ние с вас. Нека нормалността се възвърне. За убийци няма място на земята
    Да живее Русия, Путин и смелите руски войни

  3. Какви медии имаме в условията на победилата за винаги демокрация? За фишеците се вдигна шум до небесата а за снарядите пълно мълчание. Просто вече не се траят в това число и предаването как да различаваме новини които са фалшиви. А как да различаваме новини за които мълчат като ……………..? Да не пиша как, че ме е срам от самия мене.

  4. Българската полиция е създавана като ьбвера, Припомнете Тешев, Делиус. Дледеди всички, и сс дори. И определя цензурата. само един вече не министър с юмрука си против началника си тръгна и си тръгна

  5. Hello would you mind stating which blog platform you’re working with? I’m planning to start my own blog in the near future but I’m having a tough time deciding between BlogEngine/Wordpress/B2evolution and Drupal. The reason I ask is because your design and style seems different then most blogs and I’m looking for something unique. P.S My apologies for being off-topic but I had to ask!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.