Ани Хоанг и Люси се врекоха в любов и в Амстердам!

Ани ЛюсиАни Хоанг и любимият й Люси Иларионов не избраха някоя топла дестинация, а отидоха на почивка в Амстердам.

Там двойката посреща Свети Валентин една седмица предварително и се забавлява по кафенетата, ресторантите, градинките, дори в градския транспорт, като увековечава всяка своя разходка на снимка, а певицата чинно ги пуска в интернет.  Почивката не е скъпарска, а по-скоро прилича на младежка. Те не са отседнали в скъп хотел и не се къпят във вани с шампанско, а предпочитат да обикалят забележителностите.

Двамата избързали с романтичната ваканция, тъй като през следващата седмица имат много ангажименти. Люси е решил да пробва своя артистичен талант и пожелал да се снима в „Столичани в повече“. Любопитното е, че той не иска хонорар за изявата си, а просто иска да поиграе в новия сезон. А парите ще си ги прави от клипове на фолкпевици, които непрекъснато го атакуват с оферти да ги режисира.

Пълничкият Люси смятал да изиграе характерен образ на провинциалист, дошъл да превземе столицата.

В същото време Ани има много участия за Свети Валентин и предпочела по време на предпразничното затишие да се поразходи из Холандия, да погледа забележителности и да се отдаде на заслужена почивка преди сгъстените гастроли по клубовете.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/sNucVaBXDZY

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.