Андрей Райчев: САЩ се Гърчи в Предсмъртен Спазъм!

„Случаят от 6 януари с нахлуването на хиляди протестиращи в Капитолия си е класическа цветна революция. САЩ нееднократно са организирали такива сцени в различни страни, но никой не е допускал, че и при самите тях това ще се случи“. Това заяви в тв. интервю политическия анализатор Андрей Райчев.

„Изненадата е и във формата и мащаба на това събитие, изключително драстично – 5 трупа и нахлуване в парламента. Даже в окото на най-голямата и драматична политическа буря в България през 97-ма година не се стигна до нахлуване в Парламента. Протестиращите счупиха вратата и няколко прозореца, но така и не нахлуха вътре“, уточни Райчев.

Според него САЩ е главният военен ментор на България: „Вашингтон на 100 % е поел военното командване на страната ни, защото НАТО е слаба форма на тяхното военно присъствие в Европа. Затова, за добро или лошо, проблемите на САЩ са и наши проблеми. За съжаление в момента САШ навлиза в страховита турболенция, от която не съм сигурен че страната ще излезе цяла, а това няма как да не се отрази и на страна като нашата“.

По думите на анализатора демократите в САЩ смятат, че са победили с малко, но завинаги. Според него обаче не е възможно победа с толкова малко да бъде завинаги:

„Представяте ли си какво е 70 милиона срещу 70 милиона – по толкова са гласувалите за Байдън и Тръмп – при това, те не се понасят взаимно. Става дума за омраза, която многократно надвишава нашата поляризация БСП-СДС през 90-те години, а помните как държавата ни в един момент беше на ръба на войната“.

Той подчерта, че разцепена нация не може да бъде силна и добави, че разцеплението в САЩ е по-много важни въпроси – расов и полов:

„Имайте предвид, че там въобще не става въпрос за някаква повърхностна история – кой ще бъде президент. Става дума за гигантско фундаментално разцепване на най-силната и най-въоръжена нация в света. И нация, която е създала днешния световен ред, по който функционира света. Тази нация днес пред очите ни се гърчи в спазми, които може да са и предсмъртни“.

Райчев посочи, че демократите „не разбират докъде е докарана Америка“ и смятат, че са победили, а би трябвало веднага да започнат да работят за обединението на нацията. Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  1. Каква победа, това си беше абсолютна измама! Никой съд дори не прие за разглеждане многобройните доказателства, подкрепени със свидетелски показания под клетва! Резил!!!

  2. Da de, demokratite “ne razbirat“. A Raichev s tapata si oligofrenska fizionomia, razbira li neshto? Ili I toi nishto ne razbira. Ne razbira dori che e oligofren.

  3. Райчев, винаги те чета с интерес, чета, а не слушам, защото нямаш дикция и нищо не се разбира от твоето говорене. Един съвет: избягвай да правиш устни изявления Що се отнася до съдържанието на твоята лекция, бих поспорил с тебе. Не преувеличаваш много ролята на САЩ върху съдбата на България.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.