Алекс Раева заряза кариерата си на актриса, но и за водеща не става

водещи Х фактор забравили сценариитеАлекс Раева заряза окончателно кариерата си на актриса, съобщи самата тя и дори призна, че била отказала роля в американски филм, който се  снима у нас.

Идело реч за холивудска продукция, в  която певицата и в момента изявяваща се като водеща на „Х фактор“ щяла да има добра второстепенна роля и доста реплики. Тя обаче отклонила любезно поканата, тъй като вече не желаела  да застава пред камерите, за да… не се експлоатирало много лицето й.

Тази новина предизвика бурен смях у част от хората в гилдията. Актьор, който да не иска да експроатират лицето му, би трябвало да стои зад кадър и да озвучава фирми. Или да продава домати на пазара, там камери няма.

Защо, след като не иска такава експлоатация, непрекъснато се пули от екрана в „Х фактор“ питат се други и май основателно. Защото при внимателно вглеждане в Алекс, тя не е избрана там заради лицето си. Чертите й са прекалено остри и ръбести, а гласът доста писклив, не може и да импровизира. Явно е избрана там, за да подхожда по фигура и килограми на Мария Игнатова и двете да направят равностойна, но само на външен вид двойка.

Певицата и любимият й  Дончо  имали лични планове, които са свързани със САЩ и Холивуд. Двамата щели да ходят  зад Океана след като свърши  „Х фактор“.

Целта им била да разгледат страната и да се отдадат на концертен туризъм. За бебе им било още рано да мислят, понеже Раева не била настоена на тази вълна и  искала да си почине.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.