Александър Симов: Държавата е в Колапс, а ГЕРБ продължават да Лъжат, че са първа сила! Коментар:

„Не се презапасявайте с лекарства!“ Все по- често чувам тази реплика от всевъзможните телевизионни студия и репортажи. Клакьорите на властта са плъзнали и неспирно порицават медийно народа за това, че се е уплашил и изкупува лекарствата от аптеките. За гербаджийските морализатори, разбира се, виновни са винаги другите – в случая народа. А управляващите по презумпция са невинни. И то всякога.

През последните дни сме свидетели на едно кампанийно медийно замеряне на простия народ с всевъзможни обиди. Неслушахме се на заклинания от типа: Простаци, селяци, как не ви е срам да се запасявате с илачи! Ясно е, че у народа ни се е задействал инстиктът за самосъхранение, заложен във всяко живо същество. Но българите влязоха в режим на оцеляване не заради ковид-а, а заради катастрофиралата държава на ГЕРБ. Защото ето какво говорят числата: 45 % от българите не вярват, че Ковид-19 е опасен, а други 20 % считат, че не е смъртоносен. Това показа скорошно социологическо проучване. Затова истината е друга: Хората се страхуват, че ще бъдат лишени и от най- елементарни продукти и услуги, защото държава вече нямат. През последните 11 години тя бе методично разграждана и днес на мястото й се мъдри гербаджийски свинарник. А инстинктът на нашенеца му подсказва, че в тези скотски условия трябва да се спасяват поединично.

Очевидно е безсилието на властимащите да убедят хората, че ситуацията е под контрол. Защото е очевидно, че не е. Очевиден е фрапиращия дефицит на лекари и медицински сестри в държавата, заради дългогодишната политика на гербаджийски геноцид спрямо здравеопазването. Дори да си намериш легло в болница, защо ти е, щом няма кой да те лекува? Затова народът ни се юрна да се запасява – за да не изпадне до там да разчита на разрушеното от ГЕРБ здравеопазване.

Народът ни вече не вярва на ГЕРБ. И как да им вярва? Крадоха и продължават да крадат милиарди от здравето ни. Прогониха лекарите и сестрите ни в чужбина. Умишлено разрушиха държавните болници, за да разчистят „пазар“ за своите частни болници, през които законно и безконтролно източват милиардите от Здравната каса. А сега, когато стана напечено- същите тия частни болници, повечето от които са собственост на хора от властта, отказват да приемат пациенти.

Управляващите гербаджийски некадърници дори не могат да решат дали да въведат коридори за пазаруване за пенсионерите, и в кои часове. А на всички им стана ясно, че за Борисов и сие първа грижа в условията на пандемия са ресторантите и дискотеките, а не болниците. И че най- ценните работници в държавата са готвачите, сервитьорите, барманите и еротичните танцьорки, докато лекарите и учителите – кучета ги яли.

През всичкото това време, до болка втръсналите пишман- експерти на ГЕРБ неспирно хулят народа, че не спазвал мерките и в простотията си се запасявал с продоволствия и лекарства. Като същите платени лакеи удобно премълчават явната истина, че това е проява на инстинкта за самосъхранение, който се активира по време на война и пред лицето на задаваща се неминуема катастрофа. Но за това никой не обелва и дума.

Та, нека ГЕРБ продължават да си лъжат, че са първа сила. Истината проличава по доверието на народа към властта им. Skandalno.net

Надя Колева, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. Ами даааа. Аз съм бай ви Муйчо и ви казвам, че правилно се презапасявате братя БЪЛГАРИ със стоки и лекарства!!! Защото войната чука на вратата. Нещата иначе са много прости…всичките тия вериги кухланд, лидъл, мидъл и т. н. (които зареждат около 80% от продоволствените стоки-чуждо производство в България), няма да могат да ги доставят повече до „Територията“ по време на „войната“. Това означава, че магазините ще се опразнят както през 90″те години. Излизането от кризата ще е като се възстанови родното производство на всичките тия стоки които внасяме от братския европейски юз. За това обаче се иска „_ЪЗ“. С продажни личности, които оглавяват партии с патриотични имена нямаме нужда. Имаме нужда от патриоти, които не ги интересува забогатяването чрез партийни схеми! Не разбирате ли братя БЪЛГАРИ, че майка България е райско кътче, което нашите „братя“ европейци искат да колонизират!!! Хайде със здраве! Който ме разбрал, разбрал, който не е- да гласува за нашите колонизатори!!!….Бай ви Муйчо!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.