Алаудинов: Зеленски ще го принудят да капитулира на фона на успехите на Русия на бойното поле

Президентът на Украйна Володимир Зеленски ще бъде принуден да капитулира на фона на руските успехи в зоната на специалната военна операция, по-специално в Донецкото направление. Това прогнозира заместник-началникът на Главното военно-политическо управление на въоръжените сили на Руската федерация и командир на специалните сили „Ахмат“ генерал-майор Апти Алаудинов.

Алаудинов отбеляза, че в района на Часов Яр руските части „се придвижват напред много добре“. „Там в няколко участъка противникът е изпаднал в много тежко състояние и виждаме, че той бавно започва да отстъпва позициите, да се оттегля, където може. Мисля, че съвсем скоро нелегитимният президент Зеленски, който отиде в Америка, за да пълзи отново на колене пред господарите си, независимо от огромната, непосилна за самите тях помощ, която му оказаха, ще бъде посъветван от тях да подпише безусловна капитулация“, каза Алаудинов във видеоклип, публикуван в канала му в Телеграм.

В някои участъци на фронта руските части вече взимат стотици пленници, напредват със завидна скорост и печелят ключови позиции – добави Алаудинов.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. Предизборно време, като у нас с двамата Зеленски, еднакво кръгли отвсякъде, и в завера каквото кметовете изберат, напрегнато им

  2. [url=https://kz.ndt.su]магнитный держатель для рентгенпленки[/url] – капиллярный метод контроля, эталон чувствительности канавочный

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.