Активисти на „Възраждане“ хвърлиха бомби с червена боя по сградата на Европейската комисия у нас (С ВИДЕО)

„Походи за мир“ с десетки хиляди участници се проведоха днес в редица градове у нас. Основното искане на протестиращите е България да запази неутралитет в конфликта между Украйна и Русия. В София хората се събраха пред Националния дворец на културата. Към демонстрацията се присъединиха и политици от редиците на „Възраждане” и БСП. Походът блокира движението в центъра на София.

Участниците преминаха по булевард „Витоша”, покрай Президентството и Народното събрание. Поддръжниците на „Възраждане” се отклониха към представителството на Европейската комисия в България и демонстративно хвърлиха червена боя по сградата.

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

14 коментара

  1. На много от нашите политици може да им е тъжно,когато научат,че времето на американския долар привършва.Дълговете им са повече от 31 трилиона и никой не може да предвиди как това ще разтърси целия свят.“WION:10 държави от АСЕАН се договориха да се откажат от разплащанията в долари в полза на националните си валути“
    „La mort absurde de « Dieu Dollar »“

    • Има си планове , всичко е предвидено, написано и се действа по график.
      Времето на долара привършва, щото така искат и само ти изглежда си изненадан.
      Как иначе ще надянат дигиталният хомот на хората?
      Нали гласуваха вече и в кравария и в джендърхалифата, че официално дигиталните пари са разплащателно средство, или си го проспал?
      НЕ знаеше ли че няма как всяка банка да има такива пари, а само централната банка?
      Така че всичко останало трябва да фалира.
      Ти сякаш вечно тичаш след събитията изненадан?
      Иванов, стегни се, че ни готвят кuр капан и трябва да сме в час, за да реагираме на време :)

      • Ти си човек, който радетелства за българщината – казва се курт капан. Курт на езика на старите българи означава вълк, вълчи капан. С турската дума кур няма нищо общо.

      • Така де, като се опитвам да бъда политкоректен или културен и вкарвам букви от сатанинската азбука …… стават грешки.
        Благодаря за забележката!

      • Следващият коментар кърти плочки. Кур си значи точно това, което си значи ве пич!

      • Колко си компетентен !!! Леле!

  2. Добре са оклепали еврооранжерията. Другия път с базука

    • По-добре ще е един Сармат във вавилонската кула, когато са там обитателите и.

  3. На протести в Италия и Франция полицаите свалят каски в знак на единение с народите си. Някои се и прекръстват- разбира се, няма го в медиите.

  4. Възмутително! Конщунство! Как смеете! Ще ви накажем! А господата не си ли дават сметка че в тази страна има и хора които на свой ред се възмущават от обидното пренебрежение и диктат към България? Нека да видят че тук се заражда другомислие и отпор, собствени интереси и национална изгода, а не на последно място и памет за вековно надменно европейско незачитане и омраза. И така ще е от сега нататък. Разберете и запомнете!

  5. Коалиция „ЛЕВИЦАТА!“ настоява за наказание със цялата строгост на закона за извършителите на поредната вандалщина, при която сградата на Европейската комисия в София беше изцапана с червена боя по време на мирното шествие в неделя.
    –––––––––––––
    Браво на леваците, трябва да има смъртни наказания за всеки осмелил се да каже нещо лошо за великата демократична европа, или поне да се изпращат в Белене.

    • Дано с това изказване и бълвочите на нако китаеца, че българите нямат нищо общо с тях, щото истинските българи не цапат великите евроинституции стане ясно за вЕрващите на сайтчето поглед.
      Те са за мир, нато и разтварянето на България в джендърхалифата едновременно. Като само от тези действия би имало просперитет за страната ни.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.