Азис стана сензация в „Като две капки вода“ – Гърция

Азис имитацияАзис неволно стана участник в последнея лайв на сезона на гръцката версия на предаването „Като две капки вода“.

Това се случи  заради бутона на късмета, който „изтегли“ за един от финалистите, певецът Костас Доксас,  нашенския фолкаджия.  Това зарадва Костас и въпреки че не спечели голямата награда, беше бурно аплодиран.

В последните години Азис доби голяма  популярност в Гърция. Той лъсна гол на страниците на известно мъжко списание, а две от  песните му  – „Сен Тропе“ и „Хоп“ са с доста слушани  кавър версии, изпълнявани от едни от най-популярните певци.

Паралелно с това нашият певец, непрекъснато получава покани  да изнесе концерти там, а в момента се уговаря цената на участието му, защото както е добре известно, Василка пее за много пари.

На финала на гръцката  версия на „Като две капки вода“  Костас Доксас се изяви  на сцената с песента „Сен Тропе“. Маскировката беше добра, имитацията също, само Костас е малко по-пълничък от нашенеца и наподобява ранния му период. Той обра овациите на публиката. Певецът се справи с песента  на български език, което със сигурност си личи, че  не му е било лесно, а в същото време  показа и завидни танцувални умения и почти настигна оригинала в кълчене по сцената.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/2Tfkn23aicc

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.