Азис бесен: Маги Халваджиян ме Унижава!

азисАзис е сериозно обиден на Маги Халваджиян и българския вариант на шоуто „Като две капки вода“.

Той отново си спомни как журито непрекъснат го хвалеше, а накрая уж зрителите го пратиха на почетното трето място.

Някой яко се изгаври с мен тогава, ядосан е певецът. На него не му е до наградата и лъскавия автомобил, а до честта му, която беше доста накърнена.

Сега обаче Васко се натъкнал на любопитен факт. Видял, че в румънския вариант на шоуто един от участниците изтеглил името му и ще трябва да имитира негова песен. Същото се случи преди година и в гръцкото шоу и участник изпя прочувствено негово парче. И вдигна публиката на крака.

Даже в руския ефир на формата Азис се намира в плейлистата, но там участниците изтеглиха турския хубавец Таркан.

Ядосан съм. Много съм ядосан. Оказва се, че съм известен и уважаван в цяла Европа, само не и в родната си страна, оплакал се нашенският славей.

Той призова Маги Халваджиян да отвори широко очи и да не стои с капаци на тях. Има и друг вид музика освен хардрока и джаза и не можем да се правим, че не я виждаме, каза той. Щом другаде признават нашия фолк, какво пречи да го признаем и ние? Той е явление, той съществува. И трябва да го има в бутона с поне една имитация.

Припомняме, че в миналите досега три сезона на „Капките“ се падат едни и същи певци и групи. Всички са чужди, като от време на време има и по една българска песен за цвят.

В другите страни, като Турция, Гърция,Англия и Русия – песните в бутона са 40 процента родни и 60 % чужди. У нас обаче чуждопоклонничесвото е взело връх и никой не иска да промени това.

ВИЖТЕ КАК В ГЪРЦИЯ ИМИТИРАТ АЗИС:

https://youtu.be/2Tfkn23aicc

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.