Автомонтьор се влюби в Пенка Карибското тяло, ще женят

ПенкаНашумялата миналата година кандидатка за Мис България – Пенка, най-после срещна любовта. И по-точно любвта сама дойде да я намери.

Заради бурната си любов колоритната ромка дори напуснала София и отишла да живее в Оряхово.  „Разкарах дъртия Пуфи, защото ми писна вече“ – довери момичето. „Той ми изневеряваше непрекъснато и даже вече беше почнал да ми дава по-малко пари и да цепи стотинката на две“, разказва момата, която сама нарича себе си Карибското тяло.

 Новата любов  на Пенка се казва Румен и работи като  автомонтьор. Той се влюбил в колоритната момиче, още миналата година,  докато тя виела снага  в риалитито „Мис България 2013“. Но си помислил, че не е залък за неговата уста и ще бъде лапната от телевизите и повлечена в бизнеса. Когато разбрал, дамата на сърцето му е  започнала работа като хостеса в дискотека в Студентски град,  решил, че може свободно и спокойно да се срещне с нея, купил си  билет за автобус от Оряхово до София и я намерил  направо в заведението, където срамежливо, но искрено й признал чувствата си. Пенка разбрала, че този път не я лъжат, усетила, че човекът е истински и искрен и много го харесела. Не бил от надутите баровци, с които непрекъснато се сблъскавла.

От два месеца двойката е  неразделна, Пенка напуснала работа и се нанесла при Румен, а момчето е толкова щастливо и посветено  на любимата си, че непрекъснато я води  на евтини, но изпълнени с романтика и любов  почивки.

Предложението за брак дошло привечер  на плажа в Слънчев бряг.  Пенка веднага се съгласила.  „Много съм щастлива“ – признава тя пред приятелките си – „Братовчедките ми отдавна са женени, имат деца, само аз бях останала  стара мома на цели 20-години, за което ми се подиграваха. Сега обаче и Кариби ще има истинско семейство““ – радва се като дете кандидат-миската.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.