Явор Дачков: „Зелената сделка“ на Брюксел е гигантска измама и маниакално самоубийство на ЕС (С ВИДЕО)

Историята с въглищата не се обяснява достатъчно добре на хората. Тук става въпрос за гигантска измама и налудност, Това каза журналистът Явор Дачков пред Катя Илиева в „Студио Хъ“ на 7/8 ТВ.

Според Дачков целият проблем се свежда до продажбата на мръсен въздух, т. нар. „въглеродни емисии“. Измислица на ЕС, който върви към пълен тоталитаризъм… и разпадайки се системно, измисля фикс идеи, напълно откъснати от реалността. Фикс идеята „Зелена сделка“ е абсолютно самоубийствена за Европа и е породена от маниакалната идея, че човек може да промени климата със своите действия. И следователно, всеки който произвежда въглища, например, трябва да плати нещо като индулгенция на Брюксел. Това води до много сложна търговия с квоти без да е ясно къде отиват милиардите от нея. И докато Европа си самоубива икономиката, Русия казва, че няма да плаща за вредни емисии, САЩ също, Китай, Индия, Бразилия, Турция, Сърбия… също. А на фона на останалите, Европа, все едно че е в някакъв похлупак, смята, че като спре собствения си мръсен въздух, ще изчисти небето над себе си. Това е безумие, зад което, разбира се, стоят огромни пари. Явно Европа са я отписали – деиндустриализират я и скоро тя ще потъне в бедност.

Но да продължим с брюкселските безумия – идеята, че с вятърни перки и слънчеви панели може да се компенсира производството на ток, е абсурдна, и статистиката доказва това. През септември 73% от българския ток е произведен от въглищните централи и АЕЦ „Козлодуй“, Германия връща въглищата, Великобритания стопира ключови зелени политики, а ние сами затриваме енергетиката си. 

Пропагандистите на Брюксел у нас тръбят, че ТЕЦ-овете работели едва ли не на загуба. Е как няма да е така, след като ТЕЦ „Марица-Изток-2“ например плаща 60 млн. лв. за заплати и 90 млн. лв. на Брюксел за въглеродните си емисии.

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

 1. Предсказанията на Кшищоф Яцковски
  Кризата…….
  Много лоши неща ни очакват. Голям срив и криза. Този път сривът няма да бъде инсцениран от някой, а ще бъде съвсем реален. Ще бъде катастрофа за света, защото ще засегне главно Европа.
  Все пак Третата Световна Война е заради Запада, който иска да продължи да бъде господар на света и не позволява независимост на Русия, Китай, Южна Африка, Индия, Бразилия и много други, отказващи да бъдат техни роби.
  От 2020 г. насам, те веднага се превърнаха в опасен враг на САЩ и техните васали. Това е много по-сериозно от самата война в Украйна, тъй като този сериозен конфликт ще унищожи цели области по света. Опасността за Европа не е само икономическа, а и териториална.
  Ще наложат режим и мобилизация и тогава никой няма да има право да се бунтува и недоволства. Нещата вървят в много грешна посока. Кризата и гладът, която ще настъпи при нас „доста внезапно“, ще бъде много тежка.
  Ще има ново деление и разчертаване на нови граници. Политиците в Европа са обвързани с договори, за който ние не знаем. Вървим в посока, в която нашата реалност ще се промени напълно.
  Някои страни са поели в посоката към войната още от 2020 г. Ще започнат да арестуват хора, които ще ни бъдат представяни за екстремисти. Ще се говори много за това с редовни излъчвания в пропагандните медии. Виждам и кървави бунтове с много арестувани, заради някакви странни закони.
  Изведнъж по някаква причина в Европа, ще се появят странни разпоредби и наредби, които отнемат изцяло свободата на хората. Назначените от Америка еничари, ще започнат да пропагандират, че поради поредната глобална глупост, хората трябва да приемат тези ограничения.
  Правителствата в Европа, ще започнат да налагат много строги и сериозни ограничения и останалият свят ще мисли, че политиците в Европа са луди.
  Ще ни лъжат, че има отровна заплаха и ще наложат много забрани. Нова медийна паника, опасност от масови жертви и пълна дезориентация. Но хората този път ще си кажат, че това е поредната заблуда и ще се разбунтуват.
  Просто тотален хаос. Щатите ще започнат да се затварят. Заради тази заплаха, и нас ще ни затворят тотално и наистина ще има от какво да се страхувате.
  Някой щати ще започнат да претендират за автономия. Това ще се разпространи на вълни по света и много политици, които са слугували на САЩ, ще имат голям проблем. Но проблемите ще бъдат най-зрелищни в Съединените щати. А в така наречените цивилозовани страни ще започнат големи проблеми.
  Тогава ще видят какво е инфлация. Има две възможности. Световна Война или дълбока криза в англосаксонския свят. Страхувам се, че просто не е възможно САЩ да позволят този преход да мине мирно. Просперитетът им приключи доста радикално и ги очаква катастрофа.
  Войната……..
  Истинската война е неизбежна и ще започне се разширява от към Близкия изток. НАТО просто чака развитието на ситуацията, за да се включи официално. В Европа също ще се създаде фронт.
  НАТО без съмнение ще атакува Русия. Всички политици в страните от ЕС знаят, че предстои война. Четири-пет държави ще нападнат Русия. Правителствата не ни казват, за да не ескалират граждански войни и анархия. Освен това, много от хората биха избягали от страните си, ако чуят за такава заплаха.
  Много е вероятно Турция да направи първата стъпка спрямо Русия. Путин ще разбере, че Ердоган го е предал и вече ще говорим за Свят 3.0. Моментът на истината наближава. Големи битки ще се водят в Сирия, в Закавказието и по черноморското крайбрежие на България и Румъния.
  Много други страни ще се включат във войната, само че няма да е на тяхна територия. Великобритания ще бъде въвлечена в Близкият изток, на територията на Украйна и в Черно Море.
  Ще има много чужди войски в Румъния и България и никой от тях няма да иска разрешение. Най-опасно ще е за България, когато избухне втората война, тъй като този втори конфликт няма да бъде краткотраен и двете войни ще се слеят.
  Ще има много и продължителни локални конфликти с много повече жертви. Ще се съгласят да воюват само държавите податливи на изнудването от западните държави, като България, Румъния и Молдова.
  Войната ще продължи около шест години. През това време, ще има голям глад. След войната, много държави ще загубят суверенитета си и ще спрат да съществеват.
  Ще ги има като народи, но държавата им няма да съществува. Великите сили ще си поделят суверенитета над мераклиите да воюват и отново ще се появат два идеологически лагера.
  Чака ни шест години тотален хаос, но най-странното е, че нито една от великите сили няма да бъде приятелски настроена към българите.
  Съединените щати осъзнават, че Брикс ги измества като лидер в света, а НАТО няма сили да отговори военно. Затова предвиждат множество превантивни конфликти и тотален хаос по света.
  Всичко това неминуемо ще доведе до най-голямата война до момента в света. Без голям сблъсък светът няма да се промени, просто няма друг вариант. Вече е ясно и видимо за всички, които искат да го видят.
  Котлите – Близкък изток и Балкани ще заврят. На Балканите ще видим провукация с взривено или бомбардирано място и оттам нататък всичко ще се забърза. През 2024-та, вече истината няма да може да крие. Ефектите от това ще са ужасни.
  Ако хората не бяха толкова слепи, можеше да го видят още преди няколко години, вместо като двукраки маймуни с телефон в ръка, да вярват на „авторитетни“ хора и абсурдите им да ги занемават с НЛО.
  Подготвя се вдигането на новата желязна завеса. Ще научаваме абсурдни неща, за да не се бунтуват хората, но всъщност се случва глобалното заробване и това е нещо много сериозно, а не шега.
  Новата пандемия……….
  Очаквайте нова странна пандемия. Нов вариант на чумата от 2020 г. Подходът да им обърнем внимание, колко е опасна ще е различен. Вече няма да има молби и препоръки към хората, а заповеди.
  Навлизаме във втория етап, който е подкован добре със закони и отношението към несъгласните, ще бъде много по-строго. Предстои нещо грандиозно, което скоро ще разтърси целия свят. Пак ще има страх, ужас, тишина и внезапна паника.
  Европейският съюз има готовност да наложи фашизъм със сила във всеки един момент. Пак ще има заплаха от чумата, но няма да ни показват шоута с опашки пред болниците.
  Просто ще ни бъде казано, че трябва да предотвратим нещо и ще заговорят за казуси и закони с които трябва да се съгласим и съобразим, за да не стане по-лошо.
  Ще ни бъде разказано нещо, което ще причини голям страх, въпреки че не много хора ще се разболяват масово. Просто този път всичко ще бъде подготвено и най-учудващото е за съжаление, че много хора отново ще подходят покорно.
  Ще се напрови шоу в защита на децата с препоръка, или наредба за предотвратяване на здравни рискове и хората ще се хванат отново в този капан за наивници.
  Ще започнат да ни предлагат да пием нещо, или да отидем на дадено място. Европейския съюз ще накара всяка страна да следва доброзорните им прищевки.
  Така че, завръщането на чумата ни очаква много сериозно, макар че ще започне някак невинно. Много бързо ще я оформят по такъв начин, че няма дори да си помисляте да поставите под въпрос налаганото ви мнение.
  Новата епидемия по света, ще бъда заради храната. Защото знаят, че само така ще могат да накарат шебека да яде скакалци, червеи, гниди и пучи въшки. Това, което хората ще започнат да ядат, ще им навреди жестоко.
  Но ще ни бъде втълпено, че всичко се дължи на месото. Че има някакъв паразит и ако ядем месо, може да се заразим.
  Отначало ще избухне в един град, но след това ще се окаже голям проблем с различни огнища. Хората ще се страхуват да ядат месни продукти. Голямо бързане пада, да нагласят избухването на тази епидемия.
  Ще ни бъде представена от жена с увереност, която ще нападне месото и храната с месо. Медиите ще тръбят 24/7, че то ни трови и причинява нещо лошо.
  Нещо зловещо ни готвят приятели, историята с месото ще бъде блъф, но последиците ще са истински. Тогава дори на шебека с телефона, ще му стане ясно, колко важна и необходима е водата за хората.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.