Що ще Въртоглавей на избора на нов български патриарх?

Авторът Милена Върбанова

Присъствието на вселенския неолиберален агент в расо и патриаршишеска корона Вартоломей на избора на нов глава на БПЦ е ужасяващ сигнал. Кой покани този провокатор? Българското правителство, Светият Синод или посолстваТА – американското, британското и гръцкото? И ако не е поканен от никого, защо му позволяват да хвърля черната си сянка върху този сакрален избор? Канонично ли е нахлуването на подобен индивид, свързан с най-зловещата антихристиянска идеология, в пределите на българската православна вяра? Законно ли е този българомразец въобще да бъде приеман в българската държава – дори като турист – подир толкова полемики, които винаги предизвиква с появата си?

Вселенският патриарх Вартоломей

Отговорът може да бъде един – БПЦ е институция, открехнала пролука за сатанисткия шпионаж. Това твърдение може да бъде опровергано само по един начин – ако за български патриарх бъде избрана личност, защитила с целия си досегашен духовен път православната вяра и националналната независимост на България. 

Кой от тримата митрополити е такава личност?

Ако ще ми избират въртоглавей номер две за „български духовен водач“, плюя на скверния им избор и продължавам да смятам патриаршеския престол за вдовствуващ. Призовавам Свети Патриарх Евтимий, чиито мощи са докарали в София, да накаже нечестивците и да въздаде справедливост за Българското Православие!

С правото на православна християнка и българска гражданка, чакам отговор на въпросите си!

Милена Върбанова

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

23 коментара

 1. В преходните времена изплуват измекяри и важен е баланса читави и измекяри

 2. Важното е изобщо да няма измекяри, а само читави български православни християни.

  • Възхищавам Ви се на смелостта да говорите истината. Хиляди сме зад Вас !

 3. Ето че вече България има нов патриарх! Мисля, че изборът му беще ритник за въртоглавей и международния сатанизъм.

 4. Извинявам се, в горните два коментара пропуснах да напиша името си. Доволна съм от избора на патриарх, но ще съдим по бъдещите му дела. Както се казва – опарен от каша и киселото мляко духа.

 5. Да ни е жив и здрав новия патриарх, да донесе късмет и здраве на хората в България!

 6. Не се заблуждавайте, религията и политиката вървят хванати ръка за ръка. Религията е създадена от същите тези, които управляват и управляваха светът през вековете, за да лъжат и мамят ГОИТЕ. Къде беше църквата, когато пуснаха измислената ПЛАНдемия? Нямаше нито един поп, владика или патриарх да излезнат и да кажат: братя българи, тази оправляваща сатанинска сган Боко-Тиквата, Венцислав Мутафчийски-Пингвина, Тодор Кантарджиев-Бай Шиле, Ангел Кунчев, Радка Аргирова, Костадин Ангелов-Ботокса, Георги Кацаров и много други искат да Ви избият. Сега много братя българи умират като мухи от :инсулти, инфаркти, белодробни емболии, турбо рак и т.н. В моят квартал много познати си отидоха внезапно в този свят, и отпътуваха за други измерения, а други са раково болни от вярата в медицината и гореспоменатите индивиди-сатанисти-измекяри. Сега на почти всички ваксинирани им беше инсталирана операционна система в телата.

  • Родителите ми починаха от отровите с които ни пръскаха! Близки,приятели ,колеги заболяха от рак и др болести и починаха много бързо от отровните ваксини!
   и тези чудовища като тези ми приказват ,че това били конспиративни теории!
   И да попитам -как може да започне пандемия днеска за утре без предварителен процент заболеваемост на населението?Да се блокира животът в цялата държава?
   Кой ще съди и накаже тези човекоубийци?

   • Писиар тестовете бяха вкарани в България 2017-2018г.С писиар тест се вкарват наногел, морбилони, наночипове и др. боклуци и се краде ДНК сигнала, който излъчва човек. ДНК-а сигнала е специфичен и неповтаряем за всеки човек както е ретината на очите и отпечатъка на пръстите.
    Сега досетихте ли се защо Боко-Тиквата
    внесе и инсталира в София супер компютъра през 2017-2018 г.? За заробването на Българите. Ако дремете ще дигитализират парите и следващата стъпка е 15-ет минутните градове.
    Ще дойде време, когато никой няма да може да купува и продава, ако няма белега на звяра, който ще е на челото или на дясната ръка.

  • Поради налазването сайта с малоумници като този, май ще се откажа да коментирам вече. И операционна система да ти сложат, акъл не могат…… и ще продължаваш да се излагаш с несвързаните си басни. Чул-недочул, разбрал-неразбрал, бърза шебека да изпъкне и блесне с липсата на мозък.
   Маймуната мирчу, ако обича първо да обясни какво общо има с каквато и да е освен с хайванската религия, после да дава съвети и обяснения за всичко произтичащо от нея.
   На невнятни подчовеци, дори не си струва да се обяснява каквото и да било.
   Всеки ден ставам все по-голям фен на глобалистите, че искат да почистят света от липсващото звено между маймуната и човека. Особено от малоумните Богоборци.
   Приятно прекарване на всички оставащи тук!
   Аз ще се огранича вече само с телеграм канала си.

 7. „Ние ще хвърлим всичкото злато на САЩ, цялата сила
  на САЩ за измамване и оглупяване на хората от
  социалистическия свят. Незабелязано ще подменим
  човешките ценности с фалшиви. КАК? Ще намерим
  единомишленици в тези страни и Русия. Ще разгърнем
  грандиозна по мащаби разложителна работа, ще
  изтръгнем социалната същност на литературата, ще
  насърчаваме автори, които втълпяват в човека култ
  към секса, насилието, садизма, предателството –
  тоест безнравствеността. Нужни са писания,
  осмиващи естествеността и почтеността като
  архаични отживелици. Простащината, наглостта,
  лъжата и измамата, пиянството и наркоманията,
  животинския страх сред хората, безсрамието,
  доносничеството и още много пороци заложени в
  човека трябва да се раздвижат.Така ще разклащаме
  поколение след поколение, ще предизвикваме
  ерозия и развращаване на младежта. Ще създадем
  човек с консумативна психика на елементарен
  потребител. Всичко това ще извършим под девиза:“

  „ЗАЩИТА ПРАВАТА НА ЧОВЕКА И ГРАЖДАНСКИТЕ МУ СВОБОДИ”
  Фостър Дълес 1956

 8. Кой вярва на днешния попски цирк?Дебели, оядени тулуми на които коремите им вървят 10 мин преди тях! Нямащи мнение за нищо ставащо в държавата,прибиращи пари от българите,които незнайно къде потъват!

  • Измекяр, ако ги нямаше българските попове, сега щеше да имаш любовни отношения с козичката фатма. Кафа от дебили, такива празноглави същества, понякога само войната и исляма ги оправя.

 9. ОТНОВО ИЗЛИШНО НАПРЕЖЕНИЕ СЕ НАГНЕТЯВА ТАЗИ ГОСПОЖА! ЯВНО НЕ Е НАВЪТРЕ В ЦЪРКОВНИТЕ ДЕЛА И ДА И КАЖА, ДА НЕ СЕ БЪРКА НА ГОСПОД В РАБОТИТЕ! ПИШЕ И ВЕРНИ НЕЩА,ПОНЯКОГА, НО ПОВЕЧЕТО ПЪТИ С ИЗЛИШЕН ПАТОС И АПЛОБМ, КОЕТО Е НЕЕСТЕСТВЕНО И НЕЗДРАВО. ЦЪРКОВНИТЕ ДЕЛА СЕ РЕШАВАТ ПО ЦЪРКОВНИ КАНОНИ И ОБИЧАИ, КЕСАРЕВОТО -КЕСАРЮ, БОЖИЕТО-БОГУ ГОСПОЖО! НАУЧЕТЕ СЕ ДА ПРОЯВЯВАТЕ УВАЖАНИЕ И ВЪЗПИТАНИЕ, ДОРИ КОГАТО КРИТИКУВАТЕ, А В ТАЗИ ОБЛАСТ СТЕ ЛАИК! ДАНИИЛ Е ЕДИН ОТ ТЕЗИ, КОИТО ОТКРИТО, С ПИСМА Е КРИТИКУВАЛ ВАРТОЛОМЕЙ, УВЕДОМЕТЕ СЕ И ТОГАВА НИ ЗАСИПВАЙТЕ СЪС СЪМНЕНИЯТА СИ И НИ ОТРАВЯЙТЕ РАДОСТТА ОТ ИЗБОРА МУ! НЕ БЕШЕ СЛУЧАЙНА И РЕЧТА НА ВАРТОЛОМЕЙ, ТОЙ НАПРАВИ СЪОТВЕТНИТЕ НАМЕЦИ ИМЕННО КЪМ НЕГО. ЗВУЧЕШЕ ПОЧТИ ЗАПЛАШИТЕЛНО, ВЪПРЕКИ, ЧЕ ЛУКАВО ИЗРАЗЯВАШЕ БРАТСКА ОБИЧ. НЕ СТЕ ГО ОТРАЗИЛА, ДАЩОТО НЯМАТЕ ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРЕДИСТОРИЯТА! ДАНИИЛ Е ДОСТОЕН! А ВИЕ НЕ ВИНАГИ И НЕ НАВСЯКЪДЕ ВЛИЗАЙТЕ С БУТОНКИТЕ,ОСОБЕНО В СВЕТАЯ СВЕТИХ!

 10. До FuckEU:
  Тома-неверни, като ти пръщи мозъка от знания, вземи пусни тел.на функция Bluetooth , или си инсталирай в тел. Bluetooth Scanner, и ще видиш такива невежи и неуки говеда като теб, които са се наболи с ГМО бъркочи с по 3-4 бустера ще цъфнат на екрана . Прочети наскоро разсекретените характеристики на ваксините! Там е записано: ние във вас инсталирахме успешно операционна система.
  Ето ти пример на екрана, какво излиза:
  2D:7C:11:3E:5C:5A
  CD:28:8D:48:9A:58
  Тава са MAC адреси на такива като теб набодени говеде, които безрезервно вярваха в науката и медицината.
  Влизни в някои магази или място с много хора, пусни Bluetooth и ще ти се ококорат очичките.

 11. Толкова се напъваш, та чак ще се пръснеш от злоба. Нямаш ли друго поле за изява или вилнееш само под моите статии? Толкова си жалка! Когато човек коментира даден текст, първо го чете. А също и коментарите ми подир публикуването на статията, в момента, в който Даниил беше избран. А ако бяха предпочели Григорий, който стигна до балотаж? Реална опасност от такъв изход имаше.

 12. Горният коментар се отнася до изказването на една спирепстваща госпожа с никнейм „гост“.

 13. Г-жо Върбанова, респект към вашето обективно мислене,просветеност честност, критично мислене и интелект!
  Ще приемете ли един съвет от мен?
  Никога не споменавайтени и се разграничавайте от думата-гражданка, защото думата гражданин/гражданка означава, че сте роб на корпорация/ферма България. Конституцията е създадена за недееспособни граждани-балъци,а не за живи мъже/жени, и затова има хиляди заКОНИ,членове, алинеи и т.н. Самата конституцията е написано: Човек се ражда свободен, а гражданите са равни пред закона! Демек: който е осъзнат с вечно жива божествена душа, и който притежава чест, съвест и достойнство за него не важи никакви юридически-сатанински закони и конституции. А тези, които се признават за гражданини-роби, за тези недееспособни индивиди,лица, персони и т.н. почва да играе дебелата гюстерица/тояга на фирмата/корпорация България. Във вселената има само две КОНи, с които се оправлява вселената.
  Знаете ли също, че почти всички конституции на всички държави са почти сходни с писаниците в тях? Човек като се роди са му дадени неотменими права от създателя-Бог, а сатанистите умишлено са ни принизили с нашето съгласие, но с нашето не знание, че гражданин е роб и най-ниските стъпало на иерхичната пирамида. Също да кажа:нито един съд светът не може да съди живи осъзнати мъже и жени, защото те са частни фирми и нямат юриздикция над живите мъже и жени.
  Желая Ви Благословен ден!

 14. Имате основание да твърдите това. Съзнавам го.

 15. Трябваше да напиша: с правото на православна християнка и българка.

 16. Г-жо Върбанова, ето Ви този DUNS:55-264-2316, това е номерът на шефа на организираната престъпна група(ОПГ)
  Проверете в Dun & Bradstreet и ще Ви излезне кой се води още шефа на мафията в България, която е регистрирана в Америка.Сигурно вече се досещате кой е. Някоя от предишните статии писахте за този българоубиец, предател, убиец и колаборационист.
  Също мога да Ви напиша номерата на всички държавни фирми,общини къде са регистрирани като частни корпорации/фирми. Тези предатели, пирати, рекетьори, генерират огромни печалби от нашите данъци, глоби, акцизи и ДДС за техните задокеански господари.Всеки наш данък, глоба, акциз и ДДС отиват в ръцете на глобалистите за войни,ваксини убийци и за нашето унищожение и заробване.Затова навсякъде по-светът в държавите се слагат такива индивиди като този, който съм споменал в горенаписаното да управляват държавите. Думата държава произлиза от думата-държи.

 17. Милена събира най-много коментарии под статиите си, това е много важно.Имам само една единствена забележка към участниците, НЕ ИЗПОЛЗУВАЙТЕ ГРУБ И ОБИДЕН ЕЗИК. ВСЕКИ ИМА РАЗЛИЧНА КУЛТУРА И ПОЗНАНИЯ, РАЗЛИЧНО НИВО НА ПОЗНАНИЕ, НЕКА СЕ УВАЖАВАМЕ И ПРИЕМАМЕ РАЗЛИЧИЯТА, ТЕ СА АБСОЛЮТНО НАВСЯКЪДЕ В ПРИРОДАТА, НАВСЯКЪДЕ. Тук поне истината блика от всеки материал, за разлика от това, което може да бъде прочетено в другите медии, някой все пак приемливи, други абсолютно гнусни и продажни.Един шедьовър на омразата във фрогнюз „Да признаем честно: Кремъл е свърталище на убийци и психопати,а Песков е домашното животно на Путин!“ Огнянчо Стефанов.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.