Цветан Цветанов Замесен в УБИЙСТВОТО на Петър Христов!

„МВР-то ни отново цикли на едно място. Сега пък за убийството на бизнесмена Петър Христов. Работим по всички версии, казаха разследващите и разпитаха… Влади Въргала!“. Това заяви гневно не кой да е, а евродепутатът Николай Бареков в сайта „Би нюз“.

Според него стрелбата по Христов е насочена към Цветан Цветанов и по този начин той е замесен в убийството. Някой се е прицелил в черната касичка на Цецо и той знае защо. Вторият човек в ГЕРБ отдавна е неудобен за партията си и войната срещу него е сериозна, но задкулисна. Има много хора, които не желаят той да продължава да дерибейства в партията, да я ползва за собствена употреба и да се саморазправя с неудобните и инакомислещите. Тоест – правещите опити да мислят със собствените си глави, а не с неговата.

Изстрелите по Христов всъщност са насочени към втория човек в ГЕРБ и целят дискредитирането му, показването на истинското му лице пред българите, категоричен е Бареков. Но се съмнявам, че МВР сериозно разследва престъплението. По-скоро замита следите. Бареков пита от кога шоумените са по-ценни свидетели и знаят повече за убития, та чак и интервюта дават по телевизията. Вместо да се питат близките на Петър, Въргала дава пространни изявления, в които описва убития бизнесмен като щедър светец.

Ще бъде ли разпитан изобщо Цветан Цветанов за показния разстрел?

Ше го попитат ли някога за „Наглите“, за офшорките на хората от елита, за обществените поръчки за 50 млн., дарени от ГЕРБ на застреляния Христов, за дарението от 30 хил. евро, което пък той е направил на партията, та и за шестия апартамент – питат колегите от Би нюз.

И как ще го разпитат – като свидетел или като заподозрян?

През последните дни Цветанов мина в обяснителен режим и непрекъснато говори за престъпленията и убийствата, а Христов описва като свой приятел.

Борисов пък мълчи. Многозначително.

Според сайта, физкултурникът на държавата е тежък воденичен камък за определени хора и за ГЕРБ и той прекрасно си го знае. Те искат да се отърват от него, но по елегантен начин, като МВР и Прокуратурата да свършат мръсната работа по разобличаването и „развинтването на главата му“, както каза Андрей Райчев още през 2013 г.

Само че забравят, че Цветанов беше силов министър, а сега още държи Службите в ръцете си. Знае много неща за всеки, назначава на ключовите постове само свои хора, оказа се свързан със СРС-тата и сигурно още е… Но никой не смее и звук да издаде. Цветан Цветанов даже бе осъден на 4 г. затвор на първа инстанция за спъване на работата на съдии и отказа си да подпише искания за прилагане на СРС срещу доказани престъпници. Но и това никой вече не споменава. А делото бързо бе заметено щом Орешарски падна и Борисов отново взе властта.

Ще разпитат ли Цветанов за убийството на Христов, пита Бареков. Защото Цецо е замесен в него точно с името си и топлите си връзки с бизнесмена, вонящи на корупция?

„Едва ли“, смятаме ние от Skandalno.net.

Цецко не се предава лесно и хората му в МВР вече сигурно търсят някой клошар, който да поеме вината.

Защо това да не е албанската мафия.

Или пък извънземните.

Може да е всеки… който Цецко и хората му решат. 

И въобще остана ли някой, който още да не е разбрал, че в България вече 9-та година управлява мафията! Skandalno.net

Автор: Станислава СЛАВОВА, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

 1. БЪЛГАРИ СЕ УПРАВЛЯВА ОТ МАФИЯТА ГЕРБ И БЪЛГАРОУБИЕЦА МУТРАТА ОТ СИК БАНКЯНСКИЯ ГЕОМАФИОТ БОРИСОВ И ДЯСНАТА МУ РЪКА ЦВЕТАНОВ ТЕ СЕ РАЗЧЕКНАХА ДА ПРЕПУСКАТ ИЗ ЕС И САЩ ДА ИГРАЯТ ОТЛИЧНИЦИ НА СВЕТОВНАТА МАФИЯ ДОКЛАДЪТ НА АМЕРИКАНСКИЯ КОНГРЕС Е ПЪЛНА ЛЪЖА НЯМА НИКАКВА КРЕМЪЛСКА ПРОПАГАНДА В БЪЛГАРИЯ НЕ СА 70 А 99% БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ОБИЧАМЕ И ВЯРВАМЕ НА БРАТСКА РУСИЯ САМО УПРАВЛЯВАЩИТЕ СА ПРОТИВ И ТОВА НЯМА ДА СЕ ПРОМЕНИ НИКОГА ЗАЩОТО ЗА 28 ГОДИНИ В ЛЪЖИ И ОГРАБВАНЕ ПО ЗАПОВЕД НА САЩ И КАПАНА НАТО ЕС БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ЗАГУБИ НАДЕЖДА ТЕЗИ ДВА НЕЗАКОННИ СЪЮЗА В КОИТО ПОПАДНАХМЕ НЕ СА ВЕЧЕ ЕВРОПЕЙСКА НАДЕЖДА ЕВРОПЕЙСКАТА НАДЕЖДА УМРЯ СЪС ЗАВРЪЩАНЕТО НА БОРИСОВ ДВА ПЪТИ НЕ ПО ВОЛЯТА НА НАРОДА СОЦИАЛНОТО ИЗКЛЮЧВАНЕ И ПРОКУЖДАНЕ НА ДВА И ПОЛОВИНА МИЛИОНА НАРОД В РОБСТВО ВЪН ОТ РОДИНАТА ИКОНОМИЧЕСКИЯ СРИВ НА БЪЛГАРИЯ ПО ВОЛЯТА НА НАТО ЕС САЩ И ГЕРБ РОДИХА НЕДОВЕРИЕ ВИСОКАТА СМЪРТНОСТ ОТ БЕДНОСТ ГЛАД И ЛИПСА НА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ ПОДСИЛИ НЕДОВЕРИЕТО ДОКАЗА ЧЕ ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ Е ГЕНОЦИДА КОЙТО УБИ БЪЛГАРИЯ НАДЕЖДАТА КЪМ БРАТСКА РУСИЯ ОСТАНА ВЕЧНО ЖИВА И НИКОГА НЯМА ДА УМРЕ ЗАЩОТО ИМА ОБИЧТА НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД КОЯТО НИКОЙ НЯМА ВЛАСТ И СИЛА ДА НИ РАЗДЕЛИ ДА ВЯРНО Е ОБИЧАМЕ И ВЯРВАМЕ ЕДИНСТВЕНО НА БРАТСКА РУСИЯ ТЯ Е НАШАТА СИГУРНОСТ ЗАЩОТО ГО Е ДОКАЗВАЛА ТЯ Е НАШАТА ОПОРА ТЯ Е НАШАТА МЕЧТА ТЯ Е В ДУШИТЕ НИ И НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА НИ Я ОТНЕМЕ ВЪН ОТ ЖИВОТА НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД УПРАВЛЯВАЩИ ЕВРОПЕЙСКИ И СВЕТОВНИ УБИЙЦИ ЗАБРАВЕТЕ ВИЕ НИКОГА НЯМА ДА НИ ПРОМЕНИТЕ И ВИНАГИ ЩЕ СМЕ СРЕЩУ ВАС И ЗАВИНАГИ С БРАТСКА РУСИЯ СЛАВА НА ВЕЛИКАТА НЕПОБЕДИМА БРАТСКА РУСИЯ ГОСПОД ВИНАГИ ДА БДИ НАД НЕЯ И ДА Я ПАЗИ МОЛИМ ТЕ ГОСПОДИ ПАЗИ БРАТСКА СВЯТА РУСИЯ

 2. „България след 100 години. Равно тракийско поле с надгробни могили. Учителка обяснява на ученици дошли на организирано посещение:
  – Тук ученици са погребани нашите Първи ръководители. В първата могила ученици е погребан нашият Вожд и лидер на Партията Бойко Борисов.
  Поназнайващ ученик оглежда всички табелки по могилите и пита:
  – Другарко, къде е могилката на др. Цветан Цветанов?
  Учителката (историчка) му се сопва:
  – Не си внимавал много в час. Другаря Цв.Цв. има даже 6 /шест/, ама те се водят на името на тъщата му.”

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.