Топ икономистът Виктор Папазов: ИДВА КАТАСТРОФА! Европа я чакат много тежки времена! (С ВИДЕО)

6

Представяме ви едно забележително видео интервю с финансовият експерт и създател на българската фондова борса Виктор Папазов! Топ експертът прави прогнози за следващите години дава своите съвети как обикновения човек да оцелее в приближаващата икономическа катастрофа.

– Западът фалира заради дедоларизацията и отчайващата липса на ресурси

– Хегемонията на САЩ приключи

– Западна Европа забогатя през 80-те години с договорите за евтини руски суровини. Сега заради липсата им идва бедността.

– Задава се тотална икономическа и финансова катастрофа?

– Каква е опасността при централизираните дигитални пари (CBDC) и има ли вероятност през идните години да ни ги наложат без да ни питат?

– Какво представляват 15-минутните градове (гета), в които искат да ни набутат?

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

6 КОМЕНТАРИ

  1. Спасението на Бг е колкото се може по-далече от еврозоната.
    Всяко друго действие да се счита за ГЕНОЦИТ НА БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД.

  2. Първата и най-спешна задача е да се разкара сегашното малоумно правителство, да се насрочат нови избори и да се смени цялата тази политическа пародия със свястни българи, каквито има достатъчно. Да се излезе от тази ЕО и да се стабилизира земеделието и колкото е възможно индустрията. Няма не само да е леко, ужасно трудно ще е, но има само един път вън от ЕО и НАТО.

  3. НА РУСНАЦИТЕ ВСЕ ИМ СЕ ИСКА ДА ИМ КАЗВА СПАСИТЕЛИ. ВЕЧЕ 60 ГОДИНИ ЧУВАМ, ЧЕ ЗАПАДА е ПРОГНИЛ И СЕ СРИВА, А ТО СОЦА УМРЯ. ПРОЩАВАЙТЕ.

  4. Пред нас е ширнала инфлация на шир и длъж и гази, тепърва със скок, не плавно както досега, явно централните банки не смогват да печатат и пораства парична маса, само, с нарастващ бюджетен дефицит, и данъчна лавина иде

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *