Путин: Русия ще помогне за подобряване на ситуацията на Балканите

Руският президент Владимир Путин увери, че Москва ще помогне за подобряване на ситуацията на Балканите и запазва непроменена позицията си по Дейтънските споразумения, предаде ТАСС.

„Знаете нашата позиция по Дейтънските споразумения, тя е непроменена: само тези правомощия, които са записани в тези международни правни документи, са в основата не просто да поддържаме ситуацията, но и да я развиваме и укрепваме по всякакъв начин“, обърна се руският държавен глава към президента на Република Сръбска Милорад Додик.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  1. В какво се изразява помощта?
    Армаган на Румелия на турция, за да спасим сърбите ли?

  2. На Балканите много сме на ред за помощ,Бългория е отредено да произвежда с най ниска прибамена стойнсот земеделие, пшеница 500 кила декар по 40 стотинки, навло зелени такси,а и окрайнина внос, а ябълки от никакви земи Холанд, полска, заливат магазини, домати внос по лев и четири на тезгяха, Македония зеленчук ни дава, ягне, като така Миглена Кунева ни издокара с правилата ЕС, бг производители реват, вноса дирижира изкупна цена и за година две убива ентусиясти производителе на българско и вкусно. Ела виж ни хала прокопсия Пр Путин, какви болести ни мнасят

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.