Протестът на „Възраждане“: Няма да допуснем фашизмът да премине през България! СНИМКИ + ВИДЕО

0

„Няма да допуснем фашизмът отново да премине през България. Смърт на фашизма.“

Това заяви лидерът на Възраждане Костадин Костадинов на днешния протест на партията му пред Паметника на Съветската армия в София.

„Когато започнат да се премахват паметници на победителите над фашизма, това означава, че той е победил“, добави Костадинов.

Ако бяхме решили, можехме да съборим и скелето на Паметника на Съветската армия, но това е незаконно.

Търсихме строителна документация. Няма такава. Никой не знае кой и защо издига това скеле. Каква му е целта. И скелето и огражденията около паметника са незаконни„, каза Костадинов.

Казват, че паметникът е опасен. Нищо подобно. Управляващите фашаги лъжат.

Те само това могат да лъжат и да мачкат. Но днес си намериха майстора още веднъж„, категоричен бе той.

ПАМЕТНИКЪТ НА СЪВЕТСКАТА АРМИЯ ОБРИМЧЕН В СКЕЛЕ КАТО „ОПАСЕН“

Скоро ще има предсрочни избори, защото управляващите ще се изядат един друг като плъхове в буркан“, добави Костадинов.

Мислят си че с Америка зад гърба си са силни и ще управляват вечно. Но има едно нещо, което ще обърка плановете на тези престъпници и на господарите им от американското посолство. И това за съжаление е продължаващото сриване на стандарта на живот у нас.

Ще има ръст на инфлацията и горивата. Ще има ценови шок. Силно се надявам, за да не отвлекат вниманието на българите /от тези проблеми/, да направят това, заради което са сложени в управлението, а именно да ни вкарат във войната„, посочи Костадинов.

Протестът на партия „Възраждане“ започна в 12 часа пред сградата на бившия Партиен дом в столицата, където отскоро заседава Народното събрание.  Възрожденците искат оставка на правителството на Николай Денков.

По-късно протестиращите се придвижиха пред Паметника на Съветската армия, където засилената полицейска охрана се опита да попречи на симпатизантите и членовете на партията на Костадинов да стигнат до монумента.

В момента протестиращите се придвижват към Орлов мост, където движението вече е спряно видя Скандално.нет

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *