„Монд“: В интервюто си с Тъкър Карлсън Путин се показа като интелигентен и опитен лидер

В интервюто си пред журналиста Тъкър Карлсън руският президент Владимир Путин се представи пред американското общество като разумен и опитен държавен лидер. Това мнение изрази Беноа Виткин, кореспондент на френския вестник „Монд“ в Москва.

„Путин успя да се представи в най-добра светлина пред американската общественост, показвайки се като интелигентен и опитен лидер, който съчувства дори на тръгналата по грешен път Америка“, пише той.

„Руският лидер удари няколко звучни шамара на Запада, споделяйки за двата опита на Русия да се присъедини към НАТО и двата американски отказа, както и за отказа на САЩ на руското предложение да изградят обща система за противоракетна сигурност с Русия. Тези факти не бяха известни на западната аудитория“, твърди кореспондентът на „Фигаро“.

Съдейки по огромния брой гледания в първите часове след публикуването на двучасовото интервю на Карлсон с Путин, френският журналист смята, че „то ще бъде видяно от няколко стотин милиона зрители в САЩ и Европа“. Американският журналист обаче не е успял „да изкопчи от Путин нищо ново относно това как руският лидер вижда огромните промени в света, развитието на ситуацията в Украйна и плановете за развитието на Русия“, твърди кореспондентът.

12 часа след като бе публикувано в социалната мрежа „X“ интервюто на американския журналист с руския президент задмина 100 млн. гледания. И тук трябва да уточним, че бройката отчита само англоезичната аудитория. В нощта на 9 февруари московско време Карлсон публикува интервюто с Путин, записано тази седмица в Кремъл. Разговорът продължи два часа и шест минути, по време на които руският президент отговори на около 60 въпроса.

Източник: ТАСС

ИНТЕРВЮТО НА ПУТИН ПРЕД ТЪКЪР КАРЛСЪН С ПРЕВОД НА РУСКИ МОЖЕТЕ ДА ГЛЕДАТЕ ТУК:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

4 коментара

  1. През 2014 г. опълченците от донец и луганск с подкрепа на неизвестно колко руски войници добре бяха нагазили укронацистите и щяха да стигнат до Киев, но Путин неясно защо ги спря. Още тогава можеше да се реши проблема с фашагите, но той реши да вярва на запада и да се договаря. Сега пак за договаряне говори и явно не си е научил урока. И ако се върже на поредните западни лъжи, след 10 г. пак ще има война, която ще е доста по-сериозна. През 2014 г. щеше да се мине с далеч по-малко жертви и щети, а и САЩ се управляваше от малко по-умни от сегашните. Следащите, които ще подготвят за война с Русия ще имат атомни бомби, а Путин нека се договаря. Дано да има и по-умни от него.

    • През 2014г Путин говореше за партньори, днес говори за опоненти, дали не си е научил урока? Не, просто използва тяхната тактика на привидна сговорчивост и така у техните граждани остава усещането, че са лъгани и мамени.В такова интервю няма нищо случайно, тенденциите са предварително подготвени като военна операция и при това Путин е разузнавач от кариерата и добавя техния опит като подправка към стратегията. Ако е можело през 2014г да стане нещо, то е щяло да стане, но предполагам опитът от настъплението на Тухачевски към Варшава, през Гражданската война, също е отчетен. И тогава е било ха ха да я превземат и после половин Украйна става полски територии.

  2. Това, което видях днес в МОНД, за интервюто на Путин е толкова окастрено, така деформирано, че може да бъде разбрано по съвсем друг начин. „Vladimir Poutine affirme à Tucker Carlson que la Russie ne peut être vaincue en Ukraine“ да не говорим за останалите наши медии, в някои от които е просто даже гнусно да четеш. в. ФАКТИ например.

  3. Редките БИСЕРИ във в. ФАКТИ.бг „Полша: Никой не вярва на Владимир Путин, Русия нямаше да напада и Украйна “ „От Тръмп за Путин, с любов“ „Близо съм до подаване на молба за руско гражданство“

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.