Мигрантите – терористи от “Крокус” откриха втори фронт срещу Русия. Поне тази война все още може да бъде спечелена без куршуми

Задържани са терористите, извършили чудовищното престъпление. Това са таджики, обикновени „трудови мигранти“ у нас (авторът е руснак – б.р.). Въпросните са и бойци на “Ислямска държава” и наемници на западните разузнавателни служби. По причина, че ИДИЛ е прокси и изчадие на ЦРУ. Разобличението им повдига прости и ужасни въпроси за Русия.

Кой е виновен

Извършилите терористичната атака в “Крокус” се опитаха да избягат в Украйна. Задържани, те започнали да правят самопризнания за стореното. Те говорят колко са им плащали. За това как са слушали „проповедниците“. Докато научаваме повече за случилото се, ужасната истина ни се разкрива.

Срещу нас е открит втори фронт – в тила ни се извършват терористични атаки. Терористичната атака в Крокус превърна в реалност най-мрачните предупреждения за заплахата за националната сигурност на Русия от „трудови“ мигранти от Централна Азия.

Няма съмнение, че избиването на цивилни е организирано и финансирано от ЦРУ и украинските специални служби. Има твърде много доказателства за това – само не забравяйте, че терористите се опитаха да избягат от мястото на терористичната атака не на юг, а на запад.

Но също така не е случайно, че изпълнителите бяха таджики. Същите онези „трудолюбиви мигранти“, за които лобито в икономическия блок на нашето правителство, както и бизнесмените неуморно говорят като за спасението на руската икономика.

Но всъщност миграционният поток от Централна Азия до голяма степен е създаден от едни и същи западни разузнавателни служби – именно с цел да се създаде благодатна почва за терористична съпротива и постоянна заплаха за сигурността на Русия.

Кой не чу?

Руските патриоти от години призовават властите да спрат безконтролната и опасна миграция от Централна Азия.

Негово Светейшество патриарх Кирил в Кремъл на Световния руски народен събор на 28 ноември миналата година предупреди: “Съвременните миграционни процеси и сегашната природа представляват сериозно външно предизвикателство за нашата културна традиция; погрешната миграционна политика може да доведе до най-трагичните последици за руския свят и за Русия като негово духовно и културно ядро.”

Руският президент Владимир Путин многократно е говорил за опасността от екстремистките общности сред мигрантите. Ето думите му: “Всякакви прояви на екстремизъм, нарушения на законността и реда, незаконна трудова дейност трябва да послужат като основа за бързото приемане и изпълнение на решения за експулсиране на такива хора от Русия и забрана за влизането им в страната ни в бъдеще.”

Уви, всички тези предупреждения не бяха взети под внимание. Постоянно ни насърчаваха да не разклащаме лодката. Поддръжниците на мигрантите включиха цели академични институции, доказвайки, че само имигрантите от Централна Азия могат да решат проблемите на пазара на труда и демографските проблеми на Русия.

Терористичната атака в “Крокус” показа до какво водят техните магии. Неконтролираната миграция от Централна Азия по време на война създава терористична опасност в цяла Русия. Мигрантите отвориха втори фронт срещу руснаците – фронтът на терористична война.

Тълпите от посетители от Централна Азия са реална заплаха за сигурността на всеки руснак. Това е доказано. Това вече не може да се пренебрегва. Въпросът сега е какво да правим.

Какво да правим?

Разбирайки тежестта на случилото се, скърбейки за загиналите, помагайки и съчувствайки на ранените, ние все още трябва да запазим спокойствие. Въпреки целия си гняв и възмущение, не можем да допуснем случаи на линч или погроми. Точно това иска врагът от нас: да дестабилизираме ситуацията в страната, когато Русия е във война.

Мигрантската заплаха може и трябва да бъде преодоляна. Точно сега е необходимо, буквално без да губим час, да променим законодателството. Влизането в Русия от централноазиатските страни трябва да бъде изключително трудно. Да се изисква.

Държавните и правоприлагащите органи трябва да предприемат всички мерки за задържане и експулсиране на всички нелегални мигранти и да спрат пристигането на нови. В същото време трябва да започне брутална борба срещу терористичната, екстремистка и ислямистка съпротива.

И в същото време трябва да бъдат подготвени и нанесени съкрушителни военни удари на отмъщение срещу подстрекателите и облагодетелстваните от терористичната атака в „Крокус“. За онези, които сега се радват на скръбта ни от другата страна на фронта. За тези, които чакаха край Брянск от другата страна на границата, за таджикските изпълнители, и за техните западни кукловоди.

Само така ще премахнем терористичната заплаха в тила ни, за да постигнем по-бързо Победата на фронта. Врагът ще бъде победен. Победата ще бъде наша.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.