Край на пиесата! ЧВК „Вагнер“ спря на 200 км. от Москва и заяви, че се прибира в лагерите си в Донбас, както е било по план, „за да не се пролее руска кръв“ (С ВИДЕО)

3

Евгений Пригожин публикува официално аудиосъобщение. В него той заявява, че колоните на ЧВК „Вагнер“ са спрели на 200 километра от Москва. Според него „е настъпил моментът, в който може да се пролее кръв“.

Разбирайки отговорността на ситуацията и „за да не се пролее кръв“, ЧВК обръщат колоните си и се връщат в полевите си лагери в Донбас, както е било планирано.

Авторитетният руски военен телеграм канал „Рибар“ коментира към това съобщение на Пригожин следното: Ещё раз: всё согласно плану (още веднъж: както беше по план).

„ЧВК Вагнер искаше да бъде разпусната. На 23 юни тръгнахме на марш на справедливостта. Вървяхме през целия ден към Москва, но не ни достигнаха едни 200 км., а започна да се смрачава. Затова се прибираме. Вчера и днес, през цялото това време не сме пролели нито капка кръв. Но сега стигаме до момент, в който може да се пролее кръв. Ето защо, осъзнавайки цялата отговорност на ситуацията и за да не се пролее кръв, ние разгръщаме нашите колони и тръгваме в обратна посока към полевите ни лагери в Донбас, съгласно първоначалния план“, заяви Пригожин.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/UIft5DItM7A

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

3 КОМЕНТАРИ

  1. Благодаря Ти Свети Боже ,че всичко завърши добре за матушка Руссия.Днешния ден бе много тревожен. Се

  2. Пригожин каза ,,Искаха да разпуснат ЧВК Вагнер,, а не както вие Скандално сте превели.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *