Костадинов: Управляват ни българоубийци

7

Лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов се възмути от отхвърлянето на проекта му за промени в Закона за българския език с гласовете на ПП-ДБ, ДПС и ГЕРБ-СДС.

„Управляват ни българоубийци. Тези българоубийци трябва да бъдат унищожени, защото в противен случай те ще унищожат нашия народ и нашата държава“, написа той във фейсбук, уточнявайки, че съобразявайки се със закона уточнява, че под „унищожение“ има предвид съд и затвор.

В законопроекта Костадинов предлага българският език да е задължителен в държавната администрация, а есемесите от институции, банки и мобилни оператори да се изписват на кирилица, като използването на чужд език в тези случаи да се наказва с глоба от 100 до 500 лв.

Заради подобен пост, в който Костадинов написа, че е дълг на всеки гражданин да унищожи „уродливата измет“, подкрепяща Украйна, премиерът Николай Денков призова правоохранителните институции и службите да се сезират и да разследват партия „Възраждане“ и нейният лидер, а вътрешният министър Калин Стоянов заяви, че е разпоредил специални мерки срещу провокации за безредици.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

7 КОМЕНТАРИ

 1. Какво да се прави, като на шебека му харесва да бъде клатен, докато обезбългаряват децата му?

 2. От кога разправям,че е абсолютна лудост да зачеркваме кирилицата и българския език ежедневно и НАВСЯКЪДЕ.Всички надписи са на английски,английският се тика успоредно с българския навсякъде. В много страни има т.н. езикова полиция, у нас е мода да се изпъстря всяка статия в медиите с англицизми. Хора,това е абсолютна лудост ДОБРОВОЛНО РОБСКО поведение. Така че Костадинов е КРЕЩЯЩО ПРАВ, още веднъж.Радио Енджой, радио ФРЕШ, ТВ онеар, БИГ АУТЛЕТ навсякъде, ПОЗОР.

  • Пръв беше един зъбатко от пловдивско,
   МАЙНАТА И НА КИРИЛИЦАТА, ЩЕ ПИШЕМ НА ЛАТИНИЦА.
   Забележете ,те всичките са бивши комунистически
   измекяри-помияри.

 3. Ами да вземем пример от ТОЛЕРАНТНОСТТА на Ингилизите и на Янките.КАТО ГЛЕДАМ ТЪРПЕНИЕТО ИМ СЪВСЕМ СЕ ИЗЧЕРПА И РЕШИХА ДА ПРИКЛЮЧАТ С РУСИЯ НА БОЙНОТО ПОЛЕ В УКРАИНА.Както вървят нещата и както са предсказали и нашите ясновидци, светът върви против техните вечни колониални мераци.Само ние, по-скоро нашите политически светила не намират и зрънце мозък в кратуните си за да го разберат, защото са сигурни, че никой няма да им потърси сметка.

 4. НИКОЛАЙ ДЕНКОВ МЕКОТЕЛО , ПРЕДИЗВИКВАШ ФИЗИЧСКО ОТВРЪЩЕНИЕ ДО ПОГНУСА С ПРОЗРАЧНАТА СИ МУТРА НА ГЛИСТ !
  НЯМА НОРМАЛЕН БЪЛГАРИН , КОЙТО ДА НЕ Е ОТВРАТЕН ОТ ФИЗИОНОМИЯТА И ИЗКАЗА ТИ ПРОСТАК !
  ПРОКЛЕТА ДА Е КУРВАТА КОЯТО ТЕ Е РОДИЛА ОТВРАТ !
  СКРИЙ СЕ НОСТАВКА ПОГНУСО ДОЛНА !
  ВЪСТАВАЙ НАРОДЕ ,СЕГА И ВЕДНАГА ДА ИЗРИТАМЕ МЕРЗАВЦИТЕ БЪЛГАРОУБИЙЦИ !

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *