Костадинов: Тагарев е военен министър на Украйна, не на България

2

Този военен министър е министър на Украйна, не на България. Неслучайно е бил украински държавен служител. Това каза пред журналисти в Народното събрание лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов.

„Некомпетентно е решението да се остави цяла вечер дрона с мината, който още вчера е бил забелязан. Абсолютно безотговорно е това поведение! Да не говорим, че лицето Тагарев очевидно не е разбрало, че няма гражданска отбрана, както бе казал в едно от изказванията си. Няма гражданска отбрана, тагаревците я ликвидираха преди години. Това е престъпно решение и поведение на лицето Тагарев. Неслучайно е известен като Тагаренко или Тагарюк този човек, той не е българин”, добави още Костадинов.

„Ние искаме оставката на Тагарев от седмици, така че в този конкретен случай БСП и „Има такъв народ“ подкрепят искането на „Възраждане“,” каза Костадинов.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

2 КОМЕНТАРИ

  1. тагарев е тоалетната хартия на украинските и американските диарии

  2. Уважаеми Господин Костадинов.
    Не е ли време вместо предложените от един евреин и национален предател, плювнелиев и една световно известна крадла изменения в Конституцията на България да се внесе изменение:
    ДА НЕ СЕ ДОПУСКАТ ДО РЪКОВОДНИ ПОЗИЦИИ ЛИЦА, КОИТО СА СЛУЖИЛИ НА ИНТЕРЕСИТЕ НА ЧУЖДА ДЪРЖАВА.
    кирчо, доган, магарев, недораслото еврейче, делянчо и цялата пасмина на подчинение на американското посолство са НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ.
    Специално за потомъка на Юда предателството им е в кръвта и гените.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *