Костадинов: Решението за референдума е нищожно. Референдум за запазване на лева ще има (С ВИДЕО)

4

Костадин Костадинов във Фейсбук:

Това, което виждате на снимката, е проекта за решение относно провеждането на референдума за запазване на българския лев. С този проект се ОТХВЪРЛЯ провеждането на референдум. Това проекторешение обаче беше ОТХВЪРЛЕНО от мнозинството на тройната коалиция ПП-ДБ, ДПС и ГЕРБ. Иначе казано с отхвърлянето на решението за отхвърляне на референдума, референдум ще има:)

Тъй като ние видяхме какво се случва, на свой ред тихо и кротко гласувахме „за“, след което за по-сигурно поискахме и прегласуване, което още веднъж потвърди решението:) С това точката свърши, след нея мина и следващата, а накрая свърши и парламентарния контрол. Заседанието на парламента беше закрито, а крайният срок за произнасяне на Народното събрание по референдума изтича тази вечер в 24 ч.

От бързане да погазят закона и конституцията, големите „йористи“ на ППДБ дори не можаха да подготвят и решение като хората – в него безпрецедентно липсваха мотиви, което само по себе си го прави нищожно. Сега вече крайното решение е в ръцете на президента, който е длъжен да се съобрази със закона и решението на НС и да насрочи референдум. Вярвам, че Радев, за разлика от управляващите, ще спази закона, както винаги досега го е правил.

Уважаеми сънародници, референдум за запазване на лева ще има, и ние българите ще го спечелим!

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/KiCr77ZW1JE

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

4 КОМЕНТАРИ

  1. Не е лесно да си слуга, а още по-трудно е да си инциативен слуга. Правото е минно поле създадено от самите прависти, което за тяхно съжаление, пак те трябва да разминират. Жертвите са неизбежни.

  2. Всички събития, на които сме свидетели, тяхното развитие върви към потвърждаване на предсказанията на Ванга, че Русия ще спаси света, и не само,ще стане негов духовен водач. Мисията на Англосанксонците и на тази васализирана Европа, която експлоатираше света върви към своя финал, едно божествено възмездие, което са причинили на света векове наред. Тази мащабна емиграция, хора с друг културен и генетичен код не подлежат на асимилация и ще бъдат огънят, който ще ги изгори. Това наблюдаваме сега във Франция,но той ще се засилва, щото ще става все по- зле.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *