Костадинов: Защо няма нигерски знаменца по профилите, плач за нигерските деца и призиви за военна помощ от родните жълтопаветни мизантропи?

0

Кризата в Нигер за пореден път разкри истинският лик на озверелия човеконенавистен фашизъм, проповядван от т. нар. прозападна демократична общност, коментира лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов на страницата си във Фейсбук.

„Вече две седмици в Нигер има криза. Армията взе властта, обърна политическия курс на страната от САЩ към Русия, на път е да изхвърли чуждите военни бази (на Франция) от територията си, заявява намерение да национализира чуждестранните (западни колониални) концесии на своя земя. На практика – революция, невиждана отдавна по света, и сравнима с такива крупни събития като Кубинската революция на Фидел Кастро. На всичкото отгоре правителствата на някои съседни на Нигер държави, марионетки на САЩ и Франция, чиито народи само чакат сгоден момент да спретнат и те у дома революция като нигерската, заплашват Нигер с интервенция и окупация, а самата Франция директно бомбардира Нигер.

Откъдето и да го погледнеш, това си плаче за сърцераздирателна кампания от страна на родната фашизмократична либерална общност. Погазени са изконните евро-фашистки либерални ценности (потъпкано е преклонението пред САЩ, Нигер отказва да предоставя повече подземните си ресурси за разграбване от САЩ и западноевропейските й партньори, закрива американските и френски военни бази на своя територия и т.н.), има намеса на архиврага Русия, здравите марионетни сили на Запада се готвят за война.

Нигер е една от най-бедните страни в света, където 18 % от новородените деца не доживяват до втората си годинка. Но няма нигерски знаменца по профилите на родния фашизо-либерален планктон, няма плач и сълзи за бедните нигерски деца, няма призиви за икономическа и военна помощ. Няма нищо. А няма, и няма да има, поради една много проста причина – на домораслите ни фашисти не им пука за каквито и да било човешки същества освен за тях самите. Те и Украйна мразят и ненавиждат, и в момента, в който украинският народ отхвърли прозападния нацистки марионетен режим, ще изразят тази своя омраза съвсем открито. Най-вече, разбира се, мразят Русия, но тъй като Нигер е толкова далеч от тях, че родните жълтопаветни мизантропи дори не могат да го намерят на картата, в този случай някак си пропускат редовната си иначе кампания в стила на анти-руската. А като почнат да търсят африканската страна на картата, се разколебават за Нигер ли ставаше дума, или за Нигерия.

Има моменти, в които се чудя кое е по-силно проявено в античовешката евроатлантическа тълпа – лицемерието и човекофобията, или потресаващата простащина и неграмотност, гарнирани с високомерно презрение към всички останали хора. Едно е ясно обаче – кризата в Нигер за пореден път разкри истинското лице на озверелия човеконенавистен западен колониален фашизъм, проповядван от т.нар. демократична общност“, написа Костадин Костадинов в страницата си във Фейсбук.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *