Костадинов: Времето на евроатлантическия режим в България изтича (С ВИДЕО)

11

Извънредно издание на „Не се страхувай“! Лидерът на „Възраждане“ с коментар за събитията от последната седмица като последица от дългосрочна схема за проваляне на страната ни като икономическа, военна, енергийна и национална сила, както и с прогноза за най-близкото бъдеще на България. И още: анализ на Костадин Костадинов – защо атаката срещу „Възраждане“ е толкова масирана, мащабна и агресивна *** ЩЕ ГРЪМНЕ ЛИ ВСИЧКО?

https://youtu.be/8vMj89Ymr-Y

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

11 КОМЕНТАРИ

 1. Още веднъж се питам, как някой може да намери пробив в логиката и аргументацията на Костадонов и „Възраждане“? Наблюдавам много изявяващи се кандидат-лидери по форуми и медии. Всички те грабват нечия тези, нечии аргументи и започват да ги развяват като евангелие. Ама той защо, ама вие ми обяснете. Питай него, той има логика на действията си, но не, не е това целта, целите са или сами да изпъкнат и да привлекат поддържници или да очернят, за да свалят нивото до своето. Костадинов е локомотив и на всички е ясно, че такива локомотиви са единици. Ударите са персонални срещу него, дори до падението на недоказана лична обида, освен всичко друго и защото няма дори малко по-слаб такъв лидер у противниците му, който да застане и да спори по темите. „Големите“ партии и движения също нямат. Пробват с юристи и икономисти, които да завлекат жертвата на дъното, като крокодил, в техните си строго специфични и терминологични, мътно-смърдящи блата. Той обаче не допуска това да се случи. Осъзнайте го, това е възможността и дори тя да има слаби страни, посоката е правилната, методите са верните и пътят е един.

  • На ясно съм, че се опитва да спечели десни фенове, но заигравката със Сталин , някак си ми дойдоха в повече.
   Няма как Костадин като историк да не разбира или не знае, че баш Сталин е най-великият политик в последните 500 г.
   Ако го нямаше Сталин преди повече от 100 г. щеше да е изчезнала и Русия и СССР и България и православието. Въпреки твърденията, че е изклал всички попове, подпалил всички манастири и черкви, организирал и избил чрез гладомор и лагери всички вярващи…..
   Не се иска много акъл от хората запознати с историята, за да стигнат то този извод.

   • Каква заигравка, бе Фъки, всичко си е борба за власт, в която разни фракции във властта, са се борили и понеже след голямата бъркотия на Гражданската война е било трудно да се определи, кой с кого е, се е получил голям терор.

 2. Силата на либерал-фашистите е пропагандата. Те са една шепа, но вият денонощно по всички медии и създават впечатление, че са много.

  Нормалните хора сме много, но никой не се изявява по медиите и създаваме впечатлението, че сме малко, че сме съгласни с пропагандата на либерал-фашистите. И Костадинов, и президентът Радев, трябва драстично да повишат присъствието си в медиите. Хората трябва да чуват ТЯХНАТА теза, а не преразказа на либерал-фашистите за това какви са Възраждане или какъв е президентът.

  • МногУ е убаФ Прецидента.
   И той като антинародната сбирщина не свика референдум.
   Макар и антинародното събрание и той да нямат правото по закон да отменят народната воля. Имаха право единствено да променят въпроса, но не и да правят хората на ахмаци, като тях.

 3. На всички влюбени в копейката, питайте го къде ще синът му октомври месец. Малко жокери:
  а) Донбас
  б) Москва
  в) Сибир
  г) сред еврогейове нейде в западна посока

  • Ето това е за което говоря, косвените удари, ЕЖК. Какво променя постната Ви викторина? Кое от нещата, които е казал оборва? Ако беше в Сибир да гони мечки или в Москва да учи, каква щеше да е разликата?

   • Това е силата на неофашистите-либарали.
    Не очаквай да спрат, тъй като и парите и медиите са техни.
    Виж че започнаха да пишат и говорят глупости дори за Петър Клисаров и Пряка Демокрация.
    Предварително знаят от кой трябва да се плашат и почват атаките си.

 4. Разбрах кой е онзи с наклона под 90 градуса надолу, който ме напсува.
  Знам и другия му никнейм в сайта.
  Изпълнява чуждестранни интереси, плащат му, знам и кой му плаща и колко.
  Толкоз засега.

 5. В момента съм в провинцията,ръсят сега,в полунощ,за комари! Никой не знае за какво ръсят!Това е България!А вие,продължавайте да спите!

 6. Политическата класа в България е невъзможна без избирателите и неизбиращите, които я възпроизвеждат.
  Като не искат туземците да поемат отговорност за живата си, за децата си и за родината, ще ги пръскат, що да не.
  Нямало избор, не знам си кво’, все едно това е да отидеш на пазар и да си избереш боза.
  Алтернативата и свободата се появява след борба, така че абонираните за вечно „щастие“ си заслужават туземският посредствен животец.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *