Калин Врачански: Егоист съм и Няма да се Оженя!

Калин ВрачанскиНа колкото и години да съм и на колкото и сватби да ме пращат жълтите медии, няма да се оженя, закани се Калин Врачански.

Може да имам жена до себе си, но връзката ни ще е отворена, а не ангажираща, защото ангажирането просто не е за мен. Не ставам за тази работа.

Пробвал съм – не се получава. Не съм роден за домошар, не съм роден да обичам само една жена, не съм роден да се отдам на бащинството, не ставам. Аз съм свободен дух. И на 40 години  да стана, и да реша, че съм стар ерген, пак няма да се оженя, пък ако ще да ме иска и някоя неустоима красавица.

Когато едно нещо не ти е призвание, няма как да насилваш нещата и да влизаш в калъп, който просто не е твой. Вината си е абсолютно моя, а не в жените, с които съм бил и ще бъда.

Врачански обясни, че в момента е почти свободен, няма някаква сериозна връзка и ако зависи от него – няма да завързва такава.  Защото рано или късно ще я прекъсне и ще нарани жената до себе си.

С бившата си приятелка Силвия Петкова преживяха драматична раздяла, но сега са в добри отношения. Когато си обичал някого, няма как да го изхвърлиш от живота си. Приятели сме, виждаме се от време на време, но тръпката я няма. Само дружбата.

Актьорът допълни, че живее на педали, зает е от сутрин до вечер, а понякога до късно през нощта и няма да е честно да наложи своя живот на някоя жена. Коя ще е тази, която ще ме чака всяка вечер и няма да знае кога ще се върна? Коя ще издържи това? Няма такава жена, обясни Врачански.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/pM5plj2R2SU

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.