Кадиров: Пригожин тръгна с танковете срещу Москва, защото властите в Санкт Петербург отказаха на дъщеря му парцел за строеж! (С ВИДЕО)

8

Ръководителят на Чеченската република Рамзан Кадиров заяви, че е убеждавал основателя на „Вагнер“ Евгений Пригожин да се откаже от болните си бизнес амбиции или поне да не ги смесва с държавните дела, съобщи ТАСС.

„Излиза, че в името на лични амбиции, печалба и заради високомерие някои хора могат да се откажат от привързаността и любовта си към Отечеството. Разговарях с Пригожин, убеждавах го да изостави прекомерните си бизнес амбиции или поне да не ги смесва с държавните дела“, написа Кадиров в Телеграм.

„Цяла една поредица от неуспешни бизнес сделки на Пригожин е предизвикала скритата му и продължителна неприязън към властта в Кремъл, която достигна своя връх, когато властите в Санкт Петербург отказаха да дадат на дъщеря му желания от нея парцел за строителство.

Самонадеяността на този човек можеше да доведе до много опасни последици – до преврат, до гражданска война, която да премине в ядрена“, добави чеченският лидер.

Освен това той призова всички бойци на „Вагнер“ „да продължат да бъдат все така патриотични и трезви в решенията си“. „Мислете за бъдещето на страната, за семействата си, за децата си. Подобни действия, като демонстрираните вчера, могат да доведат до катастрофални резултати. Вчера всичко приключи мирно, без кръвопролития, но можеше да се развие и по друг начин. Крайната мярка на подобен развой на събитията щеше да бъде сурово потушаване и унищожаване на всеки, който посяга на целостта на Руската федерация“, заключи ръководителят на руската кавказка република.

Безценен момент: Ето как Лукашенко „убеди“ хората на Пригожин да се откажат от военния метеж! За все още неразбралите: Нито Пригожин беше тръгнал да прави преврат, нито някой го е убеждавал да не го прави. Това, което се случи в събота в Русия беше анти-терористично учение с цел тестване на службите и звената в Руската федерация. Този своеобразен флашмоб бе и многоаспектна психологическа операция, целяща да тества приятелите и враговете на Русия, както и да подтикне Запада да си направи някои изводи. А инфантилните обяснения на ситуацията от руските политици в момента, са съвсем умишлени. Те пародират налудничавите изявления на западните си колеги с тяхната безнадеждно идиотска евро-атлантическа пропаганда.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/7NfRDXqWbkQ

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

8 КОМЕНТАРИ

 1. ВСИЧКИ АЛЧНИ ДО ЛУДОСТ ЗА ПАРИ ПО ЦЯЛ СВЯТ СИ ПРИЛИЧАТ,
  И ОСОБЕНО КАТО ЕДИН ОТ НАШИТЕ.АРОГАНТНИ И ЛУДИ.

 2. А седемте свалени хеликоптери и самолет с убити екипажи как се вписват в сценария?

  • Кой ти каза, че това за хеликоптерите е истина, бе?! Ти за пропаганда чувал ли си, или вярваш безпрекословно на всяка информация, която ти се подаде от едната или другата страна?!

  • Ей така се връзва- Пригожен късно снощи каза, че по време на цялата операция не е пострадал нито един войник, не е пролята нито капка кръв. Има аудиозапис- чуй го.

 3. спектакълът БОЛШОЙ ТЕАТЪР приключи…ЗАВЕСИ…следва връчване на награди за акт.майсторство…учавствуваха-оператори ген.герасимов и ген. армагедон…сценаристи- евг.пригожин и сергей шойгу,…главен художествен ръководител тов.лукашенко,…гл.диригент и режисьор вл.владимирович…режисьор на дублажа-дмитрий медведев…БЛЕСТЯЩА ДРАМАТУРГИЯ,ГЕНИАЛНА РЕЖИСУРА,ВЕЛИКОЛЕПНО АКТЬОРСКО МАЙСТОРСТВО..КЛАСИКА В ЖАНРА…ИСТИНСКИ БЕСТСЕЛЪР…вчера са били осигурени полети и евтини билети за турция и центр.азия…стотици мишки и плъхове са цвърчали…частни самолети са бил пуснати да излетят…какво следва ли…не ми се иска да мисля…да му мисли зелето….приятна неделя…

 4. Дали са й парцел но не достигнал място за кенеф та поискала още и тогава й отказали. А относно падналите хеликоптери то екипажите са извадени акуратно и точно опаковани и изпратени с бърза поща до Анталия на почивка.

 5. Много знаещи, много разбирачи, много досетливи, но постфактум. Това е равносметката. Какво стана и какво ще стане, малко хора знаят. Всеки от кибиците си прави изводи, спрямо данните, които има и които смята за истина. Някога можем и да научим истината, но по-вероятно е всичко да остане в мъглата, защото така всеки ще затвърди своята истина. То това сигурно го учат на първи урок в разузнаването. Едно се видя ясно, кой се радва и кой се притеснява, блесна като светеща лента. Анализът на тези „странични“ събития със сигурност ще отнеме повече време и повече интелектуални сили, отколкото бъдещето на Пригожин или „Вагнер“, без значение истинско ли е театрото или има режисьор гастрольор.

  • В България всички са №1 досетливи, борци за каквато се сетиш, революционери, политици, анализатори, политолози, партийни строители ……. постфактум.
   Нали затова сме се докарали в положение на изчезващ народ със заличена държава?

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *