Зуекът къта милиони в чужда банка

Зуека Рачков жартиериДокато у нас хиляди  българи се оказаха със запорирани сметки и пенсии, Васил Василев – Зуека отдавна си е направил добре проучванията и се е застраховал за цял живот.

Комикът не бил от най-разточителните, не си падал по екзотични екскурзии и снимки на остров Бали и съвсем  навреме преценил, че в България сигурност за парите няма. Отворил си малки сметки в няколко нашенски банки, но оновните суми от заплати, халтури и хонорари влагал не в Швейцария, както е модерно, пък и сигурно, а в Лондон

Парите му, които стоят в момента в лондонска банка, са цели  2 милиона лири, толкова успял да скъта от многобройните си участия, филми, клипове и роли.  Само сумата от лихвите, които се трупали вече близо  14 години, била главоломна.

За къщата, която купи за любимата си Анна  и новородения си син Стефан, той използвал само част от лихвите.

Ограмните му тръшкания и показни  тревоги, че ще остане без работа, били просто поредната  поза и опит да изкрънка колкото може повече хонорари, говорят колеги от „Господарите“. Васил Василев може да остане без нито лев доход поне до  100- годишния си  рожден ден, разчитайки само на депозита си в банката, твърдят познатите му.

Въпреки това той дори не си взима отпуска, през лятото бичи халтури на морето, приема всяко предложение и трупа пачки, за да осигури новото си семейство. Към старото не бил така щедър, даже бил стиснат, одумват го приятелки на бившата му съпруга Нина.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.