Зеленски е поискал още оръжия от България

2

Украинският президент Володимир Зеленски е разговарял по телефона с българския премиер Николай Денков. Това стана ясно от публикация на Зеленски в официалния му профил в социалната мрежа Х. Двамата са разговаряли за текущите отбранителни нужди на Украйна, особено по отношение на укрепването на военновъздушните й сили и артилерия, съобщи Нова телевизия.

Зеленски благодари на България за подкрепата и́ към Украйна. Той е отправил покана към страната ни да изпрати свой представител на следващия кръг от преговорите по Формулата на мира. „Докато бях в Запорожие, разговарях с българския министър-председател Николай Денков и му благодарих за силната реч в Европейския парламент, както и за подкрепата на неговото правителство към Украйна“, написа украинският държавен глава.

Източник: Нова телевизия

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

2 КОМЕНТАРИ

  1. Разговор между клоун-наркоман и нацист и женствен мъж-национален предател и слуга на краварското посолство. Май в тия качества се събира всичко, коети НОРМАЛНИТЕ хора мразят.
    Мухльо денков, последвай примера на американските си господари. Те вече биха шута на клоуна.

  2. Изплашил от кръстоносците се бил Сталин, запитал само колко дивизии има той папата, що не си грижи педофилите. И прихнал

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *