Западния план за съкращаване на населението

Възможно ли е да убиваш собствените си граждани, които не са виновни за нищо друго, освен че са бедни или болни, и въпреки това да се считаш за просветена демократична държава? Този въпрос многократно е възниквал пред водещите западни държави. И трябва да кажа, че много често успяваха.

В продължение на три века в Англия, тази цитадела на световната демокрация, хора, включително деца, бяха обесвани за скитничество без никакви сантименталности – буквално убивани за факта, че човек „не се вписва в пазара“. В САЩ, Швеция, Дания и Швейцария през по-голямата част от ХХ век са действали мащабни държавни програми за стерилизация на хората, принадлежащи към по-ниските слоеве на обществото – те са били насилствено лишени от възможността да имат потомство. Хитлер, със своите програми за унищожаване на психично болните и расово непълноценните, се е учил от добри учители.

Сред виковете за „репресии“ в Русия и Китай, Западът мълчаливо и целенасочено прочисти своите страни от бедни, болни и просто нещастни граждани. Днес старите методи за почистване са компрометирани. Е, появи се нов инструмент: в просветените и демократични страни активно развиват евтаназията – доброволната смърт.

Но напоследък граждани на демократични страни започнаха да умират толкова много, че възникна въпросът – какво ще кажете за тяхната доброволност?

Канада се озова в челните редици на критиките – там дори не лекар, а медицинска сестра има право да извършва евтаназия, а индикациите за медицинско самоубийство са много широки, включително „психични проблеми“, тоест обикновена депресия .

Канада е световен лидер по брой хора, решили да посегнат на живота си. През 2022 г. такива нещастници са били 13 102 – това са повече от четири процента от всички смъртни случаи в страната. Там правото на смърт се представя като най-същественото „човешко право“, евтаназията се възхвалява в луксозни реклами, модата на смъртоносната инжекция се въвежда от най-високо ниво, пресметливо и с блясък.

Но официалните данни са само върхът на айсберга. Според закона лекарите, след като са получили съгласието на пациента за евтаназия, са длъжни да не информират близките му за това – предполага се, че така се гарантира „неприкосновеността на личния живот“ на гражданите. В Онтарио и Квебек на лекарите е забранено да пишат в смъртен акт, че пациентът е бил евтаназиран. В резултат на това не знаем точния брой на загиналите. Въпреки това дори експертите на ООН вече предупреждават, че системата, възникваща в Канада, „тласка психически нестабилните хора към самоубийство“.

Но това не е само психическа нестабилност. Ако роднините на пациента се изследват, често се оказва, че причината за повечето „психически проблеми“ са парите. Например, човек по някакъв начин оцелява с обезщетение за инвалидност и то е около 800 щатски долара, тоест достатъчно за храна, но недостатъчно за наем. За лечение в болница – още повече.

И така лекарят обяснява на пациента, че един ден в клиниката струва 1500 долара, но вие нямате толкова пари, така че бихте ли искали да „обмислите възможността за асистирана смърт“? Интересното е, че за съобщаването на такива неприятни новини в клиниките има длъжност „инспектор по етика“. Трагична ирония, разбира се.

Тоест евтаназията по същество е смърт от отчаяние. Дори тежко болните хора в по-голямата си част биха предпочели да получат помощ от близки, приятели, лекари и да завършат дните си спокойно. Но те нямат пари за такъв лукс. Къде да ходят? Те „избират правото да умрат“. Е, как преди сто години в бедните японски села старите хора са се съгласявали децата им да ги закарат в гората, където ще замръзнат до смърт – има филм за това, наречен „Легендата за Нараяма“.

Канада все още не следва пътя, по който Холандия е поела. Там евтаназията отдавна е разрешена дори за деца и юноши. Причините за самоубийството могат да бъдат чисто формални. Това е социално одобрена и много модерна практика. Поради ниските цени за евтаназия хората идват в Холандия от цяла Европа – това е цял клон на медицинския туризъм. Потокът от желаещи не пресъхва.

Изглежда, защо трябва да ни интересуват проблемите на Канада и Европа? Но този пример ясно показва, че всички идеи на съвременния либерален елит са типично прокълнато злато. То блести, изглежда невероятно прогресивно и модерно, украсен с дрънкулки като „права на човека“ и „лична свобода“, а на следващата сутрин се превръща в шума и боклук.

Това се случва с буквално всичките им идеи. Мирното независимо оттегляне от живота на безнадеждни и тежко страдащи пациенти се превръща в системно изтребление не на безнадеждни пациенти, а на бедни, инвалиди, психически нестабилни хора. Правото да принадлежиш към всеки пол е мъжете да се кастрират, а жените да си режат гърдите.

Имаше толкова много мечти за дигитални номади – високоинтелигентни номади, които пътуват с лаптопите си от Бали до Сан Франциско, а оттам до Кейптаун. И така, къде са номадите сега? Ровят из бунищата на Тбилиси и Ереван.

Колко думи чуваме за свободите и правата на децата! Но в действителност това се превръща в терор на ювеналното правосъдие. През последните две години стотици деца бяха отнети от украински жени в Европа – и никакви оплаквания не помагат. Съседите ще докладват, че детето е плакало или има малко играчки – и това е всичко, детето е отнемано от майката завинаги.

Какво можем да кажем за „зеления преход“? Негови жертви бяха десетки хиляди европейски възрастни хора, които умряха от студ в апартаментите си.

Трябва да помним това, защото Западът никога няма да спре да идва срещу нас с идеите си и да прокарва своя дневен ред. Тези идеи са невероятно добре опаковани – просто не можете да откъснете очи от тях. Но вътре винаги има смърт. Украинците биха могли да разкажат много, но сега нямат време за това.

Виктория Никифорова

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

13 коментара

 1. ВСИЧКО ТОВА Е ВЯРНО,В БЪЛГАРИЯ ЗА 34 ГОД. ЕВРОПЕЙСКА ДЕМОКРАЦИЯ НАСЕЛЕНИЕТО И НАМАЛЯ С 3 000 000 3 МИЛИОНА ЧОВЕКА-ДА УТОЧНЯ ПОГРЕБАНИ.СТАТИСТИКАТА СОЧИ ЧЕ БГ-ЕТО ТРЯБВА ДА ИЗЧЕЗНЕ
  ЗАЩОТО СА ШПРАВОСЛАВНИ ХРИСТИЯНИ.

 2. Невероятна статия, за която малко се говори, малко се знае.По-важното е, че тази информация е елемент от тъй наречените евроатлантически ценности, с които нашите политически уроди се кичат непрекъснато.Умишлено и целенасочено хората се лишават и от историческа култура, защото там истинските БЯСОВЕ, англосаксонците са оставили страхотни поражения.А ние сега сме готови отново същите тези ингилизи от островната държавица да стъпят върху главите ни и да ни съсипват.

  • Каквито и статии да напише човек, каквато и информация да извади, каквито и факти, доказателства да има за случващото се, ШЕБЕКА неще да ги разбере. Он си сака робство за децата и евтаназия.
   Така че не виждам защо е този ентусиазъм, като намериш малко по-смислен текст някъде. Нищо не може да вдъхне живот в замбито. Мъртвеца няма как да бъде събуден, докато не дойдат да ме режат празната зелка и чак тогава, някой от тия ще се зачуди – що така стана, ама аз нищо не съм направил…
   Просто, подобна измет не заслужава и да бъде спасявана.

 3. Като допълнение към статията „Легендата на Нараяма“ https://www.youtube.com/watch?v=J1H2_WoQIEI Как някога японците са изхвърляли на боклука престарелите си родители,майките и бащите си, тези, които са ги създали и отгледали с обич. ПОКЪРТИТЕЛНО Сега е същото в модерния свят на евроатлантическите ценности, на които гледаме с овчи възторг.

 4. Те убиват всякакви и своите хора също, просто психопати и това не е преувеличение, за съжаление, е самата истина! Убиват ги по различни начини, най-вече чрез разболяване и няма кой да ги спре засега! Нещата са много тъжни!

 5. Златният милиард се нуждае от половин милиард да ги грижи и изхранва, оттам и технологията асистирана смърт за излишните. Апробираха в Холанд с отказ обществена медицина за тежко болни с грижи у дома от близки, без право на отпуск гледане болен

 6. Структурата народ е основа за оцеляването на голям брой родствени и присъдружни индивиди. Глобализмът изначално се стреми да срути нея, защото от нея произлиза и националната държава. За целта са активирани всякакви миграции, смесвания, религиозни секти, трансджендърство и прочие. Целта е да се късат парчета и да се разединява. Втората жертва е семейството, семката от която никнат народите. Насърчават се всякакви форми на съжителство, които запазват свободата на разединение. Налагат се виждания, обясняващи бездетното съжителства, разбиват се моделите на наследяване на имуществото, мигриране на поколения с цел „образование“ и „реализация“. Третата жертва е образованието. Обезличаването му като качество се подкрепя с обезличаване и като ниво. Какво значи това? Реализацията не зависи от конкретните знания на лицето, защото изборът е субективизиран от някакви всемогъщи отдели за човешки ресурси, където някакви „тайни“ критерии и моментно представяне решават всичко. Навъдилите се изнесени (селски) филиали на висши учебни заведения раздават съвсем реални дипломи и изравняват нивото на различни по знания хора. Идваме и до проблемът от статията, физическо унищожаване на „излишните“. Там двата колоса са „здравеопазване“ и „социална дейност“. Секат смело, Менгеле с възхищение би гледал днешните „светила“ с големи джипове и алчни очи. Над всичко това са медиите, горгоните на глобализма. Там всички отрови се произвеждат от една, парите. Платиш ли, получаваш такова обслужване, каквото в никой дом на разврата не могат да ти осигурят. Заливане с помия, пробутване на боклук, масова измама, насъскване, заглаждане на всеки ръб, дори подмяна на съзнанието без трапанация при масов сеанс. Красив свят! Сив ли казах? Не, имаме нов цветен участник, ИИ!! Мистериозният „интелект“, който ползва създаден от ТЯХ алгоритъм и създадена от ТЯХ база данни, за да шашка уплашените маймуни, защото е „някъде там“, но всичко знае и всичко може. Пипалата му ги носим в джобчето, близо до сърцето. Даваме ги на невръстните си дечица и се гордеем с техните умения. Игрите… АЗ СЪМ ДЪРТ ГЕЙМЪР още от панаирските игрални машини и клубовете „Компютър“ и винаги основната цел им е била да създадат някакъв реализъм и усещане за истинско. Прогресът обаче постепенно смени посоката, вида и стана от ангел, демон. В началният етап визуализацията беше толкова, колкото да възбуди съзнанието и то създаваше усещането за реалност. Същото като в книгата където тук таме има илюстрации. В последствие реализмът започна да измества съзнанието и стана филм. Там вече зависи от режисьорските способности, но продължаваш да си пасивен наблюдател и можеш да приемеш или не дадено събитие. Сега игрите са предимно онлайн и играчът сам избира ролята и играе като актьор във филм. Режисьорът директно го управлява, реалността и филмът се смесват, виртуалното започва да се възприема за реално и до пълното отхвърляне на истинската реалност има един косъм. Играта вече не е книга, не е филм, тя е наркотик. Забележете, реално разпространяван, без възрастови ограничения, евтин(относително), наркотик. Когато психолозите забият аларма, ако някога успеят, ще бъдат пренебрежимо малцинство. Забравих да кажа, че наркотикът е МЪЖКИ. Мъжкото от реалността става виртуално и се разбива най-старата и здрава двойка, мъж-жена. Да ви го преведа“ Аз играя, синът ми играе, ако има син, играе… и няма син. Така свършва тази полова линия на Човечеството. Жените трябва да намерят заместител, когато съвсем останат без мъже. За сега опасността е само за „развитите държави“. При диваците сексуалната енергия не прелива в интелектуална и те ще се размножават. За сега!

  • Прав си, но думите са излишни. Не знам, този народ не може да чете ли, да разбира прочетеното ли, не вижда случващото се ли….. тотален отказ от реалността, дори да има деца, не му пука и за тях.
   След като сме тръгнали да се самоубиваме, в крайна сметка, що да не ни превземат диваците? В така наречената цивилизация вече въведоха доброволната евтаназия, която в България се практикува от 35 г. Вече дори не ми се струва странно, че някакви си полухора ще бъдат заменени от по-жизнени индивиди, които имат желание за живот, секс, битки ….. и вяра в тяхната си религия. Жалка работа е 95% от белият човек и напълно заслужено са тръгнали да го подменят.
   Но пък ние сме велики европейски ЮНАЦИ и си чакаме лидера, или поне Божиите Водачи. Щял да се събуди юнака и да видиш какво ставало. Става халифат, какво друго може да стане? В България останаха по-малко от половин милион християни, а за година тук ще внесат повече мюсюлмани….. Пък нека шЕбека си мисли, че това на него нямало да му се случи, щот’ видиш ли българинът е абониран за вечно щастие, или Бог бил длъжен да го спасява.
   Иване, работата е там, че дори не искаме да осъзнаем кои сме и сме готови да се нагъзим на всичко чуждо. Как може да си субект на една от най-мощните цивилизации-православната, да се отречеш от нея и да се радваш, че правиш цивилизационни избори през 30-40 г?
   Това просто доказва на приятели и врагове, че си готов за заличаване.

   • Четенето е отделна тема, но и тя силно ударена от „модерните“ тенденции. Какво е четене? Това е процес на декодиране, анализиране и складиране на информация. Ключовата част е ДЕКОДИРАНЕ. Дори за съвременните компютри това е натоварващ процес, с една дума по смисъла на „по свой образ и подобие“, стигам до извода, че четенето е натоварващ мозъка процес, гимнастика за него. Включвайки и другите функции, като анализ на получените данни, сортиране и складиране, стигам до извод, че четенето е процес трениращ мозъка. Сега какво се случва? Този процес е изместен от гледане и слушане, филми и аудиокниги. Там се прескача обаче процесът на декодиране и се преминава или директно към складиране или информацията заминава в четвърти глух коловоз. Резултатите скоро ще се видят. Пробвах се веднъж да слушам една такава „книга“, потокът върви монотонно, никаква емоция не получих, а когато чета, букви виждам само в началото, после всичко е образи, като филм. Предполагам, че дори женският мозък, който е свикнал с многозадачност, трудно ще се получи същото, като при четене. Правя разлика с някогашните радиотеатрални пиеси, където имаше всичко освен екран. Аудиокнигата е прочетена понякога от човек, но в повечето случаи от програма и емоциите са орязани максимално. Приложимо е единствено за професионалната литература, където звучи като лекция, но не в начален етап, където въпросите и повторението имат важно значение.

   • Да ползват се всички аудио и видео методи, които са си чиста перверзия, но някой смятат това за информация.

 7. Много си прав Факю, Пловдив се напълни с емигранти от всякакви страни.И няма полиция, няма контрол, щото и това струва пари, и престъпленията по улиците ще започнат съвсем скоро.

  • Ако някой вземе да посегне на предизвикващите го брадати сирийски майки, веднага ще се появи полиция да варди горките мигранти и да тероризира българските граждани.
   Ако вземат да се организират българите и така наречената полиция не се справя в помощта си към главорезите, ще цаФнат и ордите на нато. Те нали затова са тук.
   БГ-зомбито и това не разбира още, но скоро ще го усети.

  • Абе Иванов, да те питам, твоите любимци – пухчо маркоФ, оня строителя на крепости и великият цигулар или там какъвто беше – искали България в нато и джендърхалифата. Нямало алтернатива….. Гледам много се радваш и кефиш на такива безродници, та искам да те питам в крайна сметка ти за нато и за българското робство ли си?
   Щот на мен такива хора малко ми приличат на джендър-безполовите същества. И тук има доста такива, ако някой каже Русия, Путин ….. и веднага стават от неговия пол. Западняците както имат там бели изроди дето се мислят за негри – не знам какъв пол е това, ама трябва да измислят и за българо-руснаците пол :)
   Не че съм против тях или българите обичащи Русия, но това си е лутане на неопределени глупаци, които не знаят какви искат да бъдат.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.