Докога ще търпим речта на омраза на Дайнов? Нарече протестиращите: „Диви орди, блатни твари“! Докога ще го търпи и НБУ?

9

Евгений Дайнов отново изсипа тонове омраза към представители на обществото. Този път взе на мушка протестиращите енергетици и миньори.

Във Фейсбук днес циркулира снимка на поредно негово злобно писание от вчера, което днес е изтрил.

Извиняваме се предварително на нашите читатели за изключително грозните думи и ярка омраза на Дайнов към достойните трудещи се в България, които публикуваме едно към едно:

„Дивите орди, блатните твари, кръвосмесените джуджета не искали да преговарят с правителството, току що разбрах.

Моля? Я пак? Някакви диваци, мразещи да са в Европа и искащи да са в Мухонасранск, но не отиващи там, защото ги е страх от жените им – та тези точно подгизнали и плесенясали блатни диваци не искат да преговарят с правителството на страна – член на ЕС и НАТО?

Е, време е тази страна-член да им покаже, защо е страна-член, и защо те са презрени диваци, пребиваващи в перманентен ужас от жените си.“

Представяте ли си за какъв цинизъм става дума от професор по политически науки, уважаеми сънародници?

Сагата обаче не свършва дотук!

Това на Дайнов не му стигна и пак вчера публикува още един пост, който е оставил в профила си. Явно го смята за поносим!

Не е ясно, дали е публикуван преди или след горния.

Споделяме ви текста с уговорката, че отново се извиняваме за езика на ярка омраза, използван от Дайнов, съдържащ и ПРИЗИВИ КЪМ ДЪРЖАВАТА ДА ПРОЯВИ НАСИЛИЕ към протестиращите миньори и енергетици:

„Вижте сега. Този метеж на въглищарските путиноиди и техните крепостни орки не може повече да бъде търпян.
Ангажирайте цялата мощ на държавата. Ще бъдете подкрепени. Българският народ е преди всичко боязлив и се прекланя пред власт, която показва, че е силна.
Действайте твърдо сега и си решавате големи проблеми за 30 години напред. Правено е (Тачър, Рейгън). Ако искате, мога да ви изнеса кратки лекции.
Но действайте, за да не се задействат будните граждани и да стане страшно. Последното нещо, което искате, е на магистралата да се появят линч-отряди. А те ЩЕ се появят.
ПС: Ако в четвъртък, когато пак трябва да тръгна из страната, путониодните кръвосмесени крепостни продължават да блокират пътищата, аз лично ще се заема. Не го допускайте, моля.“

И от този пост омразата на Евгений Дайнов се излива на талази. Очевидно е, че всеки, който не подкрепя неолибералната власт, и заради чиито малоумни и продажни действия се вдигат на протести цели професионални гилдии, които са принудени да отстояват правата си денонощно на пек и студ по магистралите са „путиноиди“ и „орки“.

Опорната точка на неолибералите, разбира се от много време е, който не е с нас е с Путин, Русия, четирихилядник и всякакви други небивалици. Припомняме, че любимите на Дайнов платени неолиберални НПО-активисти периодично по команда от Посолството протестират, като месеци наред блокират столицата, разполагат палатки на Орлов мост, който даже нарекоха „Орлов град“

Но дори това, че професорът ръси отвратителни обиди към български граждани не е най-големият проблем!

Най-големият проблем е, че същият този човек ПРЕПОДАВА още в Нов български университет! В департамент „Политически науки„. ОЩЕ!

Само преди месеци се разрази друг отвратителен скандал, в който студентка на Дайнов писа в профила си във Фейсбук: „При г-н Дайнов съм имала всъщност може би най-лесната си шестица в НБУ. Написах едно есе за Платон, в което, общо взето, през няколко реда вкарвах, че всички злини на земята започват и свършват с комунизма и Путин… и това беше. Много хубаво есе според самия Дайнов. Пишеше “Отлично!” на задната страница.“

Въпросите вече не са към проф. Евгений Дайнов. Те отдавна не бива да са към него, защото вероятно той не е в нужното състояние в определени моменти да носи отговорност за постъпките си.

ТЕ СА КЪМ НОВ БЪЛГАРСКИ УНИВЕРСИТЕТ!

Докога НБУ ще държи на работа този професор, който обижда по такъв недопустим начин български граждани?

Застава ли университетът зад думите му или се разграничава?

Това ли се преподава в часовете на проф. Евгений Дайнов?

Как персонално ректорът на университета приема това слово на омразата от проф. Евгений Дайнов и одобрява ли ли го?

Не смята ли, че това петни името и авторитета на повереното му учебно заведение?

НБУ, за който се твърди, че отразява високи европейски и световни стандарти в работата си намира ли нещо европейско в думите на проф. Евгений Дайнов?

Въпросите могат да се задават до безкрай. По-ужасяващото е, че НБУ грозно мълчи! Значи ли, че учебното заведение е притиснато от Посолството да държи на работа Дайнов и още една дузина подобни нему екземпляри, се питаме ние?

Едно е ясно, авторитетът на този университет е сериозно компрометиран от системното недопустимо за една цивилизована страна поведение на преподаващ професор!

За съжаление са минати немислими морални граници. В това число и с мълчанието на НБУ! 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

9 КОМЕНТАРИ

 1. Този урод, плод на кръвосмесителна връзка между маймуна и дядо и не трябва да бъде допускан в който и университет дори като чистач на тоалетни. Урода е професор по целуване на анални орверстия и ПРЕДАТЕЛ.
  Виж, идеята му за ЛИНЧ ОТРЯДИТЕ ми харесва.
  Крайно време е да линчуваме цялата изродена шайка, преди да са унищожили всичко Българско.
  Продажен боклук!

 2. трябва някой от „дивите орди“ да му смени физиономията на това недоразумение и да го прати на логопед.

 3. Много си дашен бе Дайнов ,на думи,а нещо да направи за РОДИНАТА,освен пара за родата?

 4. Възпитание, интелект, език, мисъл-кое от кое по-„прекрасно“у Дайно.

 5. Линчуването ако беше неефективно нямаше да бъде толкова популярно и незабравимо. Трябва да се учим от врага и да използуваме неговите методи. А, НБУ си е креатура и клати кура на Посолството, ерго да бъде закрит.

 6. В постмодерна е така, всеки с право на мнение и всяко мнение равно на другите. Влюбените в Америка приеха като свои двата им дара, Америка навсякъде строи демокрация и ред, по правилата им, и притежава финансовата технология за това.

 7. ?Постмодерна предпоставя истината цел, всеки излага своя версия за събитие, другият спори с нея, довежда факти, мнение. Ала не е така в реалноста, има само една, правилната линия мнение, и никой не с право да го оспорва. Два наратива се сражават в Украйна, американски и на Дайнов, разширяване на Нато не заплашва Русия, и на Путин назад Нато в 97ма. И г н Дайнов верен на изконна българска традиция на най древната европейска цивилизация, българската, подобно някога с тогавашните криворазбали европейци, пламенно приели Хитлер, представител на западноевропейската цивилизация. Уви допуснал Хитлер накои грешси, с евреите, с генералите си зима кал студ

 8. А кой е тоя Неандарталец който има титла професор, Татко ли му я купил, защо се мисли, че той е нещо повече от тези хора!
  Професори и Академици като него с лопата да ги ринеш, но титлата не означава че си нещо в повече от останалите хора!
  Бъдете малко по смирени и уважавайте хората които се трудят честно!
  Те не получават незаслужени хонорари за участия в предавания, а работят и си изкарват честно прехраната!
  Затова имайте повече уважение!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *