Горещо! И Кучкова показа дупе на екзотичен плаж

кучкова плажВидяла жабата, че подковават вола…По логиката на тази българска поговорка плеймейтката с очарователно Р в гласчето Елена Кучкова се зарази  новата мода  да се фука с фотосесии от екзотични, слънчеви плажове, докато у нас все още е зима.

През лятото звездите се плацикат или по родното Черноморие, или в Гърция. Сега обаче това е невазможно и студът праща манекенките на юг по всякакви ксъпи дестинации. Кучкова не пропусна да се похвали, че също е от хайлайфа и също  публикува няколко снимки от своята романтична ваканция с любимия на скъп екзотичен остров.

Тя намекна в профила си, че любовникът й 48-годишният Любомир Ников – шеф на столичната организация на ДПС й е подарил скъпа екскурзия за Свети Валентин. И разбира се, тя не е там сама, защото кой в противен случай стои зад фотоапарата и запечатва формите й.

Досущ като Николета Лозанова, Ивайла Бакалова и  други „звезди“ , които се фукат по цяла седмица с подобни фотосесии, Кучкова също публикува в профила си във Фейсбук снимки от спалнята, от плажа, от ресторанта и всякакви други места, които са достойни за светските персони. Няма само от тоалетната и банята, но никога не е късно да се появи нещо и оттам. Манекенката написа, че пътува към Рая, обаче по снимките стана ясно кой е курортът, където кара романтичната сиваканция – Малдивите.

Там ходят родните ни фолкзвезди и всички, които имат чичко Паричко до себе си.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.