Внимание: Опасни движения насаждат сепаратистка и ЛГБТИ пропаганда чрез националното преброяване

Хора от смесените райони са подложени на масова агитация да се вписват в графа „други“ вместо българи, а джендър фондации използват преброяването за кампанията си за узаконяване на гей браковете.

Това е опасно заиграване както с етническия мир, така и с конституционните устои на Република България. Свидетели сме на скандални процеси, които извършват открита манипулация чрез една много сериозна и жизненоопределяща тема като националното преброяване и държавата трябва да се намеси и да ги спре.

До Skandalno.net достигнаха тревожни сигнали за това, че масово в т.нар. смесени райони, както и в циганските махали и пограничните райони с РС Македония, от месец насам обикалят емисари, които по повод националното преброяване провеждат кампания сред българското население там в графа „националност“ да пишат „помаци“, „турци“, „македонци“ или просто „други“, но не и българи. Това е целенасочена неолиберална политика, чиято крайна цел е да прокара път на искания за признаване на малцинства, а впоследствие и за подбуждане към бъдещи сепаратистки действия. 

Напомняме, че според Конституцията България е еднонационална държава с етническо, религиозно и културно разнообразие. 

Чл. 2 (1) Република България е единна държава с местно самоуправление. В нея не се допускат автономни териториални образувания.

А според чл. 25 (1) „Български гражданин е всеки, на когото поне единият родител е български гражданин или който е роден на територията на Република България, ако не придобива друго гражданство по произход. Българско гражданство може да се придобие и по натурализация.“ 

Всякакви действия, които целят подбуждане на процеси за създаване на малцинства или автономни територии следва да се третират като престъпления против Републиката – глава първа от особената част на Наказателния кодекс.

Другата сериозна провокация, на която попаднахме идва от ЛГБТИ+ средите, които използват националното преброяване, за кампанията си за признаване на гей браковете и правото на хомосексуални да осиновяват деца, както и за извоюване на повече от предвидените за всички български граждани права, като насажадат чрез клипове и нарочно направени сайтове, че гей общността е малтретирана и преследвана. Ето и част от текста на клипа:

„Сега можем. Ако живееш на семейни начала с партньор от твоя пол, можеш да заявиш това при преброяването. Участието ни е важна стъпка към равни права. Резултатите ще бъдат основа на законодателни промени и управленски решения в следващите 10 години. Нека покажем, че сме много и сме тук.“ ВИЖ ВИДЕОТО: (https://fb.watch/7_GzTu9KxR/)

Това е поредната агресивна кампания, направена чрез сладникави мелодраматични клипове, които нагнетяват усещането за обреченост на гей двойките. Нещо, което категорично е невярно и цели единствено елитаризирането на тази общност за сметка на хетеросексуалните мъже и жени у нас. Да не говорим, че по темата за гей браковете също има изричен текст в Конституцията:

„Чл. 46 (1) Бракът е доброволен съюз между мъж и жена. Законен е само гражданският брак.“, потвърден и от Конституционния съд на Република България с Решение № 13 от 27 юли 2018 г.

Провеждането на съпровождаща кампания с нескрит мотив за законодателни и управленски решения, водещи до промени в основополагащи текстове на основния закон, е открита заявка за намеса в обществения и политическия живот на ниво „управление“ от страна на една малка група от хора, което е и нарушение на чл. 1, ал. 3 от Конституцията, а именно: 

„Никоя част от народа, политическа партия или друга организация, държавна институция или отделна личност не може да си присвоява осъществяването на народния суверенитет.“

А „суверенът“ категорично и ясно си каза, че не иска джендър провокации и брюкселски декларации за прокарване на ЛГБТИ+ идеологията и малцинствените претенции на определени групи от хора.

Ето защо ние от Skandalno.net призоваваме всички български граждани от всички етноси да се включат активно в преброяването и да заявяват смело и гордо, че са с българска националност. С което автоматично ще пресечем тези опасни процеси, които тихомълком се прикачат към кампанията за Национално преброяване. От резултатите наистина ще зависят много бъдещи действия на следващите народни събрания, които – както виждате – са далеч от национално отговорни. Нека не даваме поводи за узаконяване на нечии извратени желания.

Призоваваме и прокуратурата да се самосезира и да направи проверка за опитите за създаване на малцинствени групи в смесените райони, както и откритата пропаганда за намеса в държавната политика на една малка, но шумна група от хора, представители на НПО, спонсорирани от САЩ. Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. Преди да се преброя изгледах видеото, в което се обяснява как трябва да стане това. В края на видеото става ясно, че софтуерът е разработен със съдействието на Демократи за силна България на Цветан Цветанов и подарък за българския народ. Та в този ред на мисли се питам, освен в НСИ къде още се събира информацията от онлайн преброяването?

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.