Брилянтен шедьовър на Путин и Пригожин! Русия показа кой идва на власт ако Путин падне. Западът е в паника! Циркът с Украйна приключва… (С ВИДЕО)

16

Брилянтен шедьовър, топ постановка на Путин и Пригожин! Русия демонстрира на западните общества кой би могъл да дойде на власт в Русия и да сложи ръка върху 7-те хиляди ядрени бойни глави на федерацията, ако Путин бъде свален. С днешната си брилянтна акция Кремъл счупи главния зъб на западната пропаганда, която обяснява на своите народи целта на войната в Украйна като война за смяна на днешното руско ръководство и неговата политика. Западът е в паника! Циркът с Украйна приключва…  Топ анализ!

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/G8ON6Osq6JM

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

16 КОМЕНТАРИ

 1. Неам нерви да изслушам топ „анаЛизатора“ на столипиново, но разбрах от прочетеното, че всеки затворник е кандидат за президентският пост на великата руска империя :)

  • Фък-чо, днес Добри Божилов първи в България каза, че това е цирк – операция на Руската федерация. Хайде малко уважение към аналитичните способности на човека. Вацев днес в коментар допусна тази възможност, но после даде още пет сценария, за да се застрахова. А Божилов каза че е това- само това и нищо друго. И позна.

   • Иначе ти си го уважавай или там каквото ти душа сака.
    Но докато съм жив, този небългарин от мен няма да види нищо положително.
    Веднъж предател, цял живот предател.
    Това, че българското племе се влюбва в тези, които му прочистват аспуха му изяде главата и вече резултатите са видни дори за ахмаците.
    Все едно на някой да му платят да те изнасили и утре да ти каже че го е направил от любов към теб, а ти да му повярваш.

 2. Съгласен съм с така поставената теза и анализа на господин Божилов. Никой в света, колкото и ербап да го дават, не е готов да преживее „В кого е куфарчето?“. Понятието „руска рулетка“ е добре известно на запад, като строго екзотична забава на руското офицерство след употреба, в която никой западняк не иска да бъде замесен, особено ако оръжието е ядрената триада.

 3. Много се забавлявам на ентусиазма с който коментатори и анализатори „ерудирано“ размишляват над всички политически процеси и се радвам как олекват, но пък винаги се намират туземци да ги аплодират и да им се радват.
  Например как този черен девственик ви предлага да се обявите за жени, чрез истанбулски конвенции.
  На разни изроди довели натовското робство в България, които късат плакатите против нато и сорос ви водят на походи за мир и ви събират личните данни…
  Как педофилите леваци от бсп ви спасяват от джендъризма …..
  Шоу да става, камилчета винаги се намират.

 4. А на мен нещата ми звучат най-логично така:В Москва започва дългоочакваният и подклаждан от САЩ преврат.ЧВК е личната армия на Путин и превратаджиите нареждат Вагнер да бъдат ударени.Пригожин каза,че са били обстрелвани от руска страна. Пригожин тругва към Москва. По пътя към него се присъединяват части от армията,за което той също съобщи. Тази войска вече е на 200 км. от Москва, превратаджиите се нас.рат и бързат да хванат самолета към господарите си.Дали са хванали самолет или тях са ги хванали ще стане ясно.След като е получил уверение лично от Путин,че ситуацията е овладяна,Пригожин обръща армията.

  • Да, и затова Путин излиза в 10 сутринта по телевизията, за да обявява спасителите си от „Вагнер“ за метежници. Ама много си ми умничко, хъмче

   • А ти сигурен ли си,че това беше Путин или приемаш за Путин всеки,когото ти покажат и има прилика с него.Не ти ли се струеа странно,че в разстояние на няколко дена той ту е слаб,с ясно очертан контур на лицето,ту е пълен,с лице като нажилен от пчели.След няколко дена отново става слаб. Той акордеон ли е,че се разтяга и свива така. Ти,понеже си умен,навярно знаеш колко двойника е имал Садам Хюсеин.Или Сталин,например.

   • Ти,умничкият,ще ни обясниш ли последвалия развой на събитията? Същият ли Путин,който вчера щеше да наказва метежниците,днес ги пуска да си ходят по жиео,по здраво? Ще ни посочиш ли друг пример на опит за въоръжен метеж в историята,когато ръководителят на метежа е пуснат да си ходи и то заедно с войниците си. Така ли се постъпва с подразделение,което е направило опит за въоръжен метеж или то се разформирова незабавно? Виж колко широко поле имаш да разгърнеш интелекта си и да ни удивиш.

   • Нищо не си разбрала, Стриноооо… нищо. Не е имало никакъв метеж, нито опит за преврат. Имаше театър с определени цели, поставени от руското ръководство.

 5. Те още преди това в западната преса се опасяваха, че ако падне Путин, може да дойде нещо по-зло(разбирай много силен лидер) и ще им ебе майката и не бяха много склонни да сменят Путин , меката мушмула.

 6. Моментен проблясък на западна надежда за разпад на Русия и шанс да затъне в хаос, но не би. Недоволството на Пригожин показва, че е време Шойгу да бъде пратен в пенсия и да престане това суникакво половинчато СВО, а да се даде власт на кален боеви генерал, който като тръгне да спре на полката граница и от там да смрази кръвта на шляхтата и саксонските й подстрекатели.

  • И операцията по преместване на метежника в Беларус е успешна. Там затворника ще чака започването на истинската война.

 7. Трябва да си абсолютен оптимист за да сметнеш,че по този начин се сваля власт в такава страна,като Русия.А и Историята ни е дала достатъчно примери в това отношение.А управляващите в Русия си знаят историята,за нашите не съм сигурен.Именно затова просто се набива логичният вариант,че това е някаква постановка,за чиято крайна цел можем само да гадаем.В скоро време ще разберем евентуално,ако последват някакви размествания във властта,и то най-вече на оформени отпреди години групировки.

 8. Истината според мен е, „Вагнер“ съвсем легално се мести в Беларус, за да охранява границата с Украйна и Полша!!! Москва, с 5000 войника, не мож я взе, преврат в Русия така, не се прави!?! Очакванията са за разширяване на конфликта, това е!!!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *