Аръков се хвърли в обятията на Мариус Куркински

Мариус голямаИво Аръков се метна в обятията на Мариус Куркински и се разрида за помощ.

Актьорът сви перките си след доста бурната раздяла с щерката на Камата и като се огледа установи,  че  няма никакви шансове реално отново да изгрее на театралния небосклон и да се изхранва с игра на сцената.

Всички си спомнят, че той отказа и малкото роли, които имаше в края на годината под предлог, че родната сцена му е тясна и че го канят на прослушвания в Холивуд. Всъщност той се надяваше бъдещият му тъст да го пробута в Холивуд, но Камата не успя да пробута и собствената си щерка, която също щеше да прави телевизионно предаване, камо ли калпавия си кандидат-зет.

Така или иначе холивудската приказка се разсъхна, любовната също и се оказа, че се е изчерпала, ако я е имало изобщо, а в театрите кой знае защо никой не напира да вземе актьора и да му предложи роля, тъй като не са сигурни кога пак ще му хрумне да развива персоната си в чужбина.

За никого в артистичната гилдия не е тайна, че точно Мариус Куркински  откри Аръков като талант и го лансираше в свои постановки, докато не го взеха в няколко сериала.

Липсата на пари и реалната опасност от пълно изпадане от сцената и полезрението на зрителите подтикнала Аръков  отново да потърси стария си приятел Мариус и със сълзи на очи да му разкрие незавидното си положение. Куркински му простил предателството,  смилил се над него и веднага му дал роля, за да закърпи изтъняващия си бюджет, който мексиканският ресторант съвсем подкопал.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.