Арестович: 20% от Украйна да остане за Русия, а останалата част да влезе в НАТО (С ВИДЕО)

8

Бившият съветник на Владимир Зеленски Алексей Арестович предлага 20% от територията на Украйна да остане под руски контрол, а останалата част да се присъедини към НАТО. Според него това е исторически шанс за страната му.

„Ние контролираме 80% от територията. Оказва се, че с по-голямата част от държавата, както ни обещават, спираме войната и се присъединяваме към НАТО. Мога да кажа, че това е свръхисторически шанс“, смята Арестович.

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

8 КОМЕНТАРИ

 1. ДАЛИ ТАКА МИСЛЯТ НА ОНЯ СВЯТ ЗАГИНАЛИТЕ В ТАЗИ ВОЙНА ?
  ЕДВА ЛИ !
  СЛАВА БРАТСКА СВЯТА РУСИЯ !

 2. ЗАЩО СТЪПКАХТЕ МИНСКИТЕ СПОРАЗУМЕНИЯ ,КОИТО БЯХА ВЪВ ВАША ПОЛЗА БЕЗ ВОЙНА ?

 3. Този все още мисли, че Украйна и украинците имат някакво значение за НАТО или ЕС. Ако някой все още се опитва да ги спаси, това е Путин, но Арестович няма да е от печелившите.

 4. Докато е Байдън в Белия дом Украйна в НАТО е идея на дървени глави. А какво дърдорят те Байдън дори не ги дочува, той решава. Видният външнополитик Борисов, съразмерен със Зеленски в незрелост, дори прие Украйна в НАТО. Дълго да умуват и да веселят, наградата на Господ

 5. Изказал се, лизача на гъзовете на олигарсите, които ограбваха и убиваха населението в Украйна, хахахаааааа!
  Я се скрий, бе!

 6. Това ако се случи, ще е краят на Русия!!! Една педя земя от Украйна да влезе в НАТО ще е огромен проблем, за Русия!!! Огромен и вече никога неразрешим проблем!!!

  • Огромният проблем за руснаците е, че са прекалено толерантни, като нас.
   На българите им вкараха серийни убийци в къщата, които вече заклаха децата им, изнасилиха жените им, ама те още умуват дали да протестират или някой ще дойде да им помогне…… Щот видиш ли, така е законно и европейско.

 7. Обратното съотношение би подлежало на дискусия може би, ама това е подигравка!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *