Арестович: Трагедията на Украйна е, че заложихме на грешната страна, в лагера на губещите сме (С ВИДЕО)

4

Бившият съветник на Зеленски Алексий Арестович продължава да критикува остро ръководството на Украйна. Този път той заяви директно, че украинците са избрали грешната страна.

„Знаете ли коя е най-голямата ни трагедия? Мисля, че в световния конфликт между глобалистите и реалистите ние заложихме на грешната страна. В момента проливаме кръвта си за да спечелим правото да ни приемат в коалицията на губещите“, каза Арестович в интервю, публикувано в YouTube канала му.

„Гледах посещението на германския президент в Катар, където местните власти „забравиха“ да го посрещнат. В продължение на 30 минути той стоя самотен в кацналия си самолет на летището, докато властите в Катар накрая не скалъпиха някакво крайно семпло посрещане от няма и къде“, заяви Арестович. Той посочи случка от преди четири дни с президента на Германия, който кацна в Катар, но никой не дойде да го посрещне в продължение на половин час.

Украинецът продължи с критиката си: „А говорят, че Путин бил изолиран на международната сцена. В Катар на същия му направиха конен парад, а днес в ОАЕ го посрещнаха с 5 самолета, които очертаха в небето руското знаме, гвардейци стреляха и камили танцуваха заради руския президент.“

„Защо Путин, който уж е ужасно изолиран, говори пред Г-20 и на всички други международни форуми, след като е дипломатически изолиран? И сега списание „Тайм“ го постави в списъка си за „Личност на годината“. Сериозно обмислят той да спечели“, каза Арестович. Вчера американското списание публикува списък с девет номинации, сред които и руският президент. Миналата година наградата отиде при Зеленски, а тази година Путин е номиниран за нея.

„Това е само списание, ще кажат някои. Но списание, което е рупор на Белия дом. Тогава за каква ш*бана война, за каква демокрация, за какви ценности говорим? Не мислите ли, че сме в грешната компания? Започвам да мисля така“, каза Арестович.

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

4 КОМЕНТАРИ

 1. Кои сме ние?
  Българите?
  Кръвно и родово сме свързани с русите.
  И… русите винаги, винаги, винаги- идват за своите!
  Ние сме им дали християнството- те го знаят.
  Ние сме един род и кръв с тях- те го знаят!
  И те- винаги, идват за своите!
  Винаги!

 2. Вие украинците си платихте авансово за западнта демоккрация, като ние бьлгарите за самолети на чертеж!

 3. А, бе защо не повторим НАРОДНИЯ СЪД за „сглобката“ и разстрела в последствие? Колко хубава ще бъде България след това. Тука си спомням Смирненски:
  И в тия тихи зимни вечери
  на всеки столичен фенер
  с наслада бих видял обесени
  по някой и друг кожодер.

  А кожодерите на хранилка на посолствоТО са много. Дали ще стигнат фенерите на София или ще трябва да бъдат бесени в цяла България?

 4. usрайна загуби още когатоповярва на краварите и позволи те да и пробутат евреин-клоун-наркоман за „президент“. Това беше първата стъпка тя да стане БИВША УКРАЙНА.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *