Звездите на „Денсинг старс“ потрошени още след първия кръг

0

Един с изкълчен крак, друг с хипертонична криза

Люси Иларионов най - зле
Люси Иларионов най – зле

Масови контузии получиха звездите на „Денсинг старс” още при старта на участието си в телевизионното шоу. След края на първия кръг някои от тях са с разтегнати сухожилия, изкълчени глезени или хипертонична криза, а всички до един имат мускулна треска.

Най – зле се отразиха танците на Люси Иларионов, който вдигна кръвно по време на репетициите и малко остана да колабира. Наднорменото тегло на поп – фолк режисьорът и бивш танцьор си каза тежката дума и го извади от равновесие. Хора от екипа разкриха, че в момента теглото на Люси е точно 155 килограма, но това е нищо, защото само допреди две седмици е заковавал кантара на 170!Денсинг старс

„Когато ударих 170 кила осъзнах, че съм стигнал твърде далеч. Такова тегло откровено е опасно за здравето, а кръвното ми налягане така и не може да си намери място. Като едното нищо ще си направя някой инфаркт и поради това вече започнах сериозна диета за отслабване” – споделя той.

В същото време стана ясно, че още в първите минути на „Денсинг старс” Елен Колева и Алекс Сърчаджиева се скараха жестоко. Двете се мразят още от времето, по което участваха в „Шивачките”, въпреки че не се знае какво точно делят. Зад кулисите колегите им станаха свидетели на злобни реплики, които няма да доведат до нищо добро, защото до края на шоуто има точно три месеца.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=iHbKsCM3MWQ

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *