Звезди слугуват на Мадона

1

Най-добрите готвачи и най-добрите стилисти работят при мен, похвали се Мадона пред свои колеги. При всяко турне екипът предвалително правел оглед на хотелите, в които ще спи, на сцената и на гримьорните.

 За хотелите най-големият й каприз бил фаянсът да е чисто нов. Ако някой е ползвал банята или бидето преди нея, тя отказвала да наеме апартамента. Готвачите, които също винаги били на турнета и били общо десет по списъчен състав, сами купували продуктите и напитките и сами ги приготвяли. При концерти в страни като България, звездните готвачи поръчвали продуктите от друга дестинация.

 Мадона мъкнела със себе си и мебелите от гримьорната си, за да се чувства в сои води. Затова с нея винаги ходела и постоянната строителна бригада, която обзавеждала помещението. Изискването тук било стените и таванът да  са бели и никакъв друг цвят не се допускал. Може да наричат това прищевки, но аз мога да си ги позволя и при всеки концерт искам да се чувствам удобно и да изляза на сцената спокойно, казала тя. Мадона обаче не споменава как се оправя с детсикте писъци и неразбории в имението си, тъй като челядта й е голяма и в никакъв случай кротка и послушна.

Мадона на живо. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *