Звезда от „7 часа разлика“ ще се жени през август

0
Симеон Лютаков

Звездата от „7 часа разлика” Симеон Лютаков ще вдига тежка сватба през август, похвалил се пред свои познати самият той по време на модно събитие във Варна. За жалост на клюкарите обаче, влезлият в ролята на прокурор Иванов актьор, отказал да назове името на своята избраница.
Според запознати обаче, щастливата булка не може да е никоя друга, освен неговата вярна приятелка Кристина, която се изявява като еротичен модел и в същото време учи право в столичен университет. Поредно потвърждение за това е факта, че двамата били забелязани да оглеждат магазини с булчински рокли преди около седмица в София.

Бъдещата булка Кристина

Във Варна, Лютаков беше главният водещ в поредното издание на моден фестивал, по време на което бяха представени и уникални рокли за млади булки. Според слуховете, актьорът дори се договорил да му дадат най – красивото булчинско облекло с огромна отстъпка в цената, срещу която услуга той щял да рекламира търговската марка по време на собственото си щастливо събитие.

По време на модния фестивал в морската столица, Симеон Лютаков изглеждал наистина влюбен и дори не поглеждал към натопорчените манекенки, представящи различните видове облекла. Според присъствали на спектакъла, сред момичетата имало доста, които си заслужават да си ги имаш поне на картинка.

Виж видео:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *