Зуека зарязва Нина, намери си друга

0

Двама от най- известните актьори в нашия шоубизнес- Васил Василев- Зуека и Нина Димитрова, ще се оттеглят от мирното съвместно съжителство. Двойката, която в преди повече от 15 години направи чудесен артистичен, а после и семеен, но без подпис, тандем, вече се е разделила и не дели едно жилище, издадоха колегите им.

Причината е стара, колкото света. Зуека си имал любовница и то не скорошна, а от цели две петилетки. Той успявал да съвместява двете си жени, без почти законната му да подозира, че има още една незаконна. Тайната му любов, за която се оказва, че всички знаели, била асистентка в „Господари на ефира“ и след записа на предаването отивала да асистира лично на Зуека. Така той успял да тъче на два стана цели 10 години.

От известно време Нина знаела за забежката му, но търпеливо чакала страстите да се уталожат. Те обаче продължавали с пълна сила и накрая Димитрова си прибрала прашките и сутиените и се приготвила да се изнесе. Двамата нямат официален брак, така че няма и какво да делят. Зуека обаче я изпреварил при изнасянето, тъй като дъщеря им Девина разбрала за изневярата и се затръшкала. Нина заела страната на детето и вдигнала отдавна мечтания от нея грандиозен скандал на половинката си. Актьорът изхвърчал с гръм от къщи, без дори да успее да си събере багажа. Сега ще се води дело за попечителство над детето, но със сигурност ще го спечели майката, твърдят юристи.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/5s3FDc_h3K0

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *